Підйом Polkadot (DOT): аналітики прогнозують зростання ціни на 150%

Підйом Polkadot (DOT): аналітики прогнозують зростання ціни на 150%

Аналітики передбачають ралі Polkadot? Криптоаналітик прогнозує зростання ціни DOT на 150%

Токен Polkadot (DOT) протягом останніх кількох тижнів зазнав значної депресії. Ця негативна динаміка була ще більше підсилено нещодавнім спадом вартості Bitcoin, який знизився нижче $40,000 на минулому тижні.

Однак альткойн здається набирає розмір густини протягом останніх кількох днів, позитивно відновившись з марки $6. Відомий аналітик на платформі X висловив захоплюючу прогнозу для DOT, вважаючи, що токен готується до значного підйому в найближчі тижні. Чи дочекається Polkadot рівня $17 в цьому циклі?

У своєму останньому дописі на X, відомий криптоаналітик Михайло ван де Поппе зазначив, що альткоїни що скоро будуть зазнавати значного зростання. Зокрема, він відзначив токен Polkadot як одну з активів, на які варто звернути увагу. Згідно з дописом від Поппе на X, DOT наближається до значного рівня підтримки через три дні. Аналітик виявив зону підтримки між $5.60 та $6, підкреслюючи необхідність збереження цього рівня.

Якщо рівень підтримки зберігається, Михайло ван де Поппе вважає, що ціна Polkadot готова до значного зростання у поточному циклі. Криптоаналітик висунув ціль в $17 для криптовалюти, якщо станеться прорив.

Зазначена потенційна динаміка цін означатиме величезне зростання в 150% порівняно з поточним рівнем ціни. Однак вона спричиниться за велику відстань від історичного максимуму токену в $54.98.

Варто відзначити, що Михайло ван де Поппе також виявив зону цін, яка буде ключовою для можливого зростання DOT до $17. Згідно з його аналізом, існує значний рівень опору, який альткойн повинен подолати приблизно на рівні $9.39.

DOT в останній раз досягав цього рівня ціни в день праці. Опір призвів до зниження вартості монети; з 26 грудня 2023 року вона знизилася майже на 30%.

Огляд цін DOT?

Як було вказано раніше, ціна Polkadot грає погано з початку року. За даними, наданими CoinGecko, вартість криптовалюти знизилася майже на 24% за останній місяць. Проте, на момент написання ціна DOT становить $6.69, відображаючи зростання на 3.8% за останні 24 години. Проте, за тиждень монета все ще зазнає втрати, впала на 2.3% за останні сім днів.

Тим не менш, Polkadot посідає 13-те місце за розміром ринкової капіталізації, яка становить приблизно $8.85 мільярда.

Зображення: Pexels, TradingView

Відмова від відповідальності: Стаття надається лише для навчальних цілей. Вона не відображає думки NewsBTC щодо придбання, продажу або утримання будь-яких інвестицій, а інвестування, звичайно, несе ризики. Рекомендується провести власне дослідження перед прийняттям будь-яких інвестиційних рішень. Використовуйте інформацію, надану на цьому веб-сайті, на свій страх і ризик.

Как заработать $1 миллион, инвестируя $5,000: Варианты в криптовалюту
Как заработать $1 миллион, инвестируя $5,000: Варианты в криптовалюту
Обзор: Вложение $5,000 можно сделать в BTC или RENDER для статья миллионером. BTC показывает стабильный рост и прогнозы на $100,000-200,000 к 2025 году. RENDER также обещает высокие доходы. Рекомендуется провести дополнительное исследование и оценить все риски. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цен на криптовалюту сентябрь-20: ETH, XRP, ADA, BNB и SOL
Анализ цен на криптовалюту сентябрь-20: ETH, XRP, ADA, BNB и SOL
📈 Ethereum показывает отличные результаты, цель - $2,800. 🚀 XRP готовится к новому движению, ключевые уровни: 60 и 68 центов. 🔒 Cardano и Binance Coin удерживаются выше ключевых уровней. 💪 Solana сильный лидер недели, готов тестировать $164.
Просмотреть
Цена Cardano: взлет и цели
Цена Cardano: взлет и цели
Cardano растет на 8,46%, цель - $0,42. ADA выбилась из канала, восстанавливается после роста рынка. Бычий рывок подтвержден, цена направляется к $0,373. Возможен ввод ADA на Gemini Exchange. Перспективы роста до $0,422, $0,45, показатель $0,50 неопределен. 📈🚀
Просмотреть
Шиба Ину (SHIB) возрождается: рост интереса и оптимизма
Шиба Ину (SHIB) возрождается: рост интереса и оптимизма
SHIB демонстрирует признаки возрождения с приростом на недельном графике в 6%. Рост социального взаимодействия и оптимизма среди держателей подтверждают потенциал для дальнейших приростов 🚀📈.
Просмотреть