Фінансова компанія з Волл-стріт стверджує, що краща акція на майнінг біткоїнів - Bitdeer (BTDR)

Фінансова компанія з Волл-стріт стверджує, що краща акція на майнінг біткоїнів - Bitdeer (BTDR)

Ця фінансова компанія з Волл-стріт стверджує, що найкраща акція на майнінг біткоінів не є американською компанією

Серед численних публічно-торгових компаній з майнінгу біткоінів Cantor Fitzgerald стверджує, що одна конкретна фірма в значній мірі недооцінюється ринком.

У звіті з аналізу акцій на минулому тижні ця досвідчена інвестиційна банківська фірма Волл-стріт вказала, що акції базованої в Сінгапурі компанії Bitdeer (BTDR) наразі мають `найнижчу вказану вартість серед усіх майнінгових компаній, які ми вивчаємо`, порівнюючи поточну ціну фірми з її очікуваннями щодо зростання хешрейту.

`Ми вважаємо, що BTDR може більше ніж збільшити свою мощність хешрейту в 4 рази`, - написав Cantor. Як на травень 2024 року, у компанії було загальний хешрейт 22.5 екзахешів на секунду (EH/s) в рамках її діяльності з самостійного майнінгу, хмарного майнінгу та хостингу.

плани комапнії

З урахуванням запланованого додавання 1,079 мегаватів енергії в різні свої глобальні центри обробки даних, Cantor вказав, що її хешрейт може збільшитися на додаткових 59.5 EH/s. Це зробило б її однією із найбільших публічно-торгових майнінгових фірм, перевершуючи очікування кінця року 2024 року Marathon Digital (MARA) в 50 EH/s.

банк інвестицій передбачив, що більшість нової енергоємності Bitdeer буде завершена до кінця 2025 року, розподіленою по її об`єктах у Норвегії, Огайо, Техасі та Бутані. Протягом цього року банк очікує, що валовий прибуток до відсотків до витрат, заробіток до операційної діяльності, поділений до прибутку та амортизація EBITDA компанії Bitdeer складе 576,7 мільйонів доларів - майже півмільярда її поточної ринкової капіталізації в 1,25 мільярда доларів.

Згідно з Cantor, одну з ключових переваг Bitdeer у порівнянні з іншими майнерами є вертикальна інтеграція, включаючи виробництво власних майнінгових машин. `Маржинальний прибуток, який великі виробники отримували б від компаній, як BTDR, зникнув би`, - написали аналітики, додаючи, що Bitdeer може врешті-решт продавати свої власні установки для додаткового доходу.

Снижение хэшрейта биткойна на 9,95%
Снижение хэшрейта биткойна на 9,95%
Вычислительная мощность биткойна снизилась на 9,95% после рекордного хэшрейта. Майнеры сталкиваются с экономическими препятствиями из-за низких комиссий и уменьшения вознаграждений. Уровень хэшрейта снизился на 69 EH/s, вызывая нарастающие вызовы для майнеров. 😕 #биткойн #хэшрейт
Просмотреть
Статья: Влияние Bitmain на майнинговые пулы биткоина
Статья: Влияние Bitmain на майнинговые пулы биткоина
Обзор: Bitmain влияет на майнинговые пулы биткоина, анализ показал сходство работ на 37% хэшрейта. Poolin, BTC.com схожи с AntPool на 99% и 98%. Исследования 0xB10C обращают внимание на роль Bitmain, но не обязательное контролирует их работу. ⛏️🔍
Просмотреть
Доходность майнинга Bitcoin остается низкой: JPMorgan
Доходность майнинга Bitcoin остается низкой: JPMorgan
Доходность майнинга Bitcoin остается низкой, JPMorgan предупредил о возможном замедлении роста хэшрейта. Доля майнеров из США на бирже достигла рекордного уровня. Hut 8 увеличил рыночную капитализацию, CleanSpark снизилась. Jefferies предупреждает о сложном месяце для майнеров. 😕📉 #криптовалюта #Bitcoin #майнинг
Просмотреть
Майнеры уходят от Биткоина в пользу искусственного интеллекта
Майнеры уходят от Биткоина в пользу искусственного интеллекта
Майнеры отказываются от Биткоина ради ИИ из-за роста затрат. Цены на Биткоин растут, но майнинг становится всё сложнее. Банкротства, снижение дохода - вызовы для отрасли. Некоторые компании переключаются на ИИ и HPC. 📉⛏️🔝
Просмотреть