Міхаель ван де Поппе радить утриматися від продажу альткойнів

Міхаель ван де Поппе радить утриматися від продажу альткойнів

Утримуйтеся від продажу альткойнів, радить Міхаель ван де Поппе

Міхаель ван де Поппе, видатний технічний аналітик, закликає інвесторів утримати свої альткойни, незважаючи на поточний вимкнення продажів.

З травня 2024 року ван де Поппе повністю інвестує в альткойни. Він визнає, що ця стратегія ризикована, з урахуванням волатильності криптовалютного ринку.

У своєму останньому аналізі ван де Поппе обговорив атракціон тримання портфеля альткойни. Він підкреслив, що хоча багато альткойнів впали, все ж існує потенціал для значних зростань, підкреслюючи непередбачувані відновлення на ринку.

“Настрій крипто може змінитися за день, і через кілька тижнів може бути биковий ринок. Тому питання, яке стоїть, який буде план гри?”, - він заявив.

Ван де Поппе вказав, що навіть основні альткойни показують погані результати, тоді як Даан Крипто погоджується, що більшість альткойнів опустилися на 40% - 90%.

Наприклад, Ethereum зазнав помітного зниження більше ніж на 10%, Chainlink показує спад на 26%, а деякі інвестиції, такі як Wormhole, зазнали значних втрат, більше 40% протягом останнього місяця.

Незважаючи на ці труднощі, аналітики як ван де Поппе та Айло залишаються впевненими у цій стратегії. Вони навіть збільшили свій ризиковий показник, обмінюючи старі альткойни на нові ті, які вони вважають будуть краще виконувати, коли ринок відновиться.

“Це найкраще місце для ставок на альткойни з середини 2023 року. Спокій і терпіння потрібні, оскільки ми ймовірно будемо в цій зоні протягом певного часу. Безумовно, не виглядає як хороше місце для панічного продажу”, - сказав Айло.

Під час попереднього ведмежого ринку ван де Поппе інвестував в Polygon, Phantom і Ferosity, виперше тимчасовий спад. Однак він урешті побачив величезний приріст, особливо від Ferosity, який стрімко виріс в 95 разів від своєї початкової вартості.

Він випробувує свій успіх в розумінні ринкових циклів та маючи стійкість, щоб витримувати важкі часи.

Дивлячись в майбутнє, ван де Поппе бачить Ethereum як ключовий показник для загального ринку. Він передбачає, що раз Ethereum набере обертів, він спровокує широку альткойнову сезону. Тому ван де Поппе радить своїм колегам-інвесторам зберігати довгострокову перспективу і протистояти спокусі продавати під час спадів.

“Я вважаю, що ви повинні розглядати утримання вашої позиції і, якщо можливо, продовжувати накопичувати. Якщо у вас є можливість продовжувати накопичувати свою позицію, то це також період, коли потрібно показати, що у вас є яйця зі сталі,” - він підсумував.

Хоча поточний ринок альткойнів приносить виклики, аналіз ван де Поппе показує, що терплячість та стратегічне утримання може призвести до великих приростів.

Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
📈 Bitcoin и Ethereum стабильны после решения ФРС. Neiro и IMX растут, Arkham показывает бычий сигнал с потенциалом роста. Immutable X стала популярной среди игровых разработчиков. 🚀🌐
Просмотреть