Прогноз ціни XRP: $50 до $200 - третій трикутник.

Прогноз ціни XRP: $50 до $200 - третій трикутник.

Аналітик ринку EGRAG висловив думку, що XRP може стрімко піднятися до цінового діапазону від $50 до $200 в межах наступної консолідації трикутника.

Останній аналіз цін від EGRAG прийшов на тлі спаду XRP, що призвело до побачення постійної втратної атмосфери від учасників ринку. На даний момент XRP торгується нижче важливого психологічного рівня $0,50, який протягом кількох місяців виступав як підтримка під час спаду ринку.

XRP короткочасно повернув $0,50 вночі після неочікуваного підйому цін. Проте цей рух був анульований через відновлення втратного тиску на ринку, що призвело до того, що ціна на Bitcoin (BTC) впала нижче $65,000 раніше сьогодні вперше за майже місяць. Загалом, капіталізація глобального криптовалютного ринку зменшилась на 2,3% протягом останніх 24 годин.

В даний момент XRP єдиний актив у топ-20 списку, який зафіксував зростання ціни протягом останніх 24 годин, незважаючи на скромний приріст в 0,6%. В умовах ринку EGRAG очікує, що XRP також буде перевершувати вже найближчому майбутньому, посилаючись на дані з 2-місячного графіка.

Історичні паттерни консолідації трикутника XRP

У своєму аналізі він скористався історичним контекстом для зроблення своїх оптимістичних прогнозів. Цікаво, що в даний момент XRP торгується всередині симетричного трикутника. Цей великий трикутник сформувався під час циклу 2018 року після того, як XRP встановив історичний максимум в $3,31 в січні 2018 року. Під час послідовності спадів та підйомів XRP не зміг переломити верхню чи нижню межу трикутника.

EGRAG називає цей трикутник консолідації трикутника, показуючи, що це вже другий в історії XRP. Зауважимо, що до того, як XRP сформував цей другий трикутник, він піднявся на 914% в середині 2017 року. Після того, як він увійшов в трикутник, він продовжував фіксувати інтермітентні, але великі підйоми, включаючи зростання на 4587% до максимуму в $3,3.

На даний момент аналітик ринку очікує, що XRP підскочить до третього трикутника консолідації, вказуючи на те, що цей майбутній трикутник призведе до більших цінових висот. Наприклад, він очікує, що XRP підскочить на 914% до досягнення цієї позиції трикутника, схожо на те, що відбулося в середині 2017 року.

XRP націлюється на $50 до $200 в третій консолідації трикутника

Одразу після того, як XRP увійде в трикутник консолідації, EGRAG передбачає приріст, що нагадує цикл 2017/2018 року. Зокрема, він вважає, що XRP досягне рівня в $50, а потім підскочить до $200. За його словами, у період, коли цей рівень ціни буде досягнуто, новачки того часу будуть обговорювати застою XRP на рівні $50 та критикувати його підйом від $50 до $200.

На момент написання XRP торгується за $0,4937, намагаючись відновити рівень $0,50 ​​незважаючи на загальну турбуленцію на ринку. Підйом до $200 з цього рівня вимагатиме зростання на 40410%. Крім EGRAG, аналітик Javon Marks постійно передбачав XRP досягнення $200.

Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
📈 Bitcoin и Ethereum стабильны после решения ФРС. Neiro и IMX растут, Arkham показывает бычий сигнал с потенциалом роста. Immutable X стала популярной среди игровых разработчиков. 🚀🌐
Просмотреть