Мемокойни: потрібність для криптоштучок

Мемокойни: потрібність для криптоштучок

Vitalik помиляється: Крипто дійсно потребує простих мемокойнів

Якщо ви знаменитість, то Bored Ape Yacht Club вже неактуальний - на черзі мемокойни.

BAYC, мабуть, був найуспішнішим проєктом, який знайшов підтримку у широких масах. Але сьогодні вони вже не в тренді, як показують сталізовані ціни на мінімальні одиниці.

Тим часом, мемокойни знаменитостей знайшли загальну популярність, що більшість криптовалют насправді не мають.

Ідея того, що мемокойни не мають корисності, є кривозорою. Мемокойни є важливим програмним забезпеченням для порівняння блокчейнів - заповнювачами для `реальної` економічної діяльності, яка може відбутися, коли більшість традиційної фінансової сфери перейдуть на блокчейн. Для цього раді платні рейки повинні бути здатними витримувати більше ніж кілька сотень тисяч людей, які торгують мемокойнами з дурними назвами одночасно.

І на цей момент, виступання проти обговорення мемокойнів ризикує непорозумінням деяких найактивніших людей у крипто сьогодні, навіть якщо вони більш реагують на абсурдні та безглузді проекти.

Селебс зустрічають крипто там, де воно знаходиться зараз: швидкі DEXs, дешеві блокчейни, гральні додатки, Twitter, Telegram та Discord.

Без паніки, важко знайти у цьому багато недоліків.

Так що це дійсно не є цинізм, що у Іггі Азалеї або Кейтлін Дженнер є їхні власні мемокойни. Принаймні, не так, як Кеті Перрі з її CrYpTo ClAwS, або нещасні рекламні оголошення на Instagram від Кім Кардашіян для клону SafeMoon EthereumMAX, або навіть болюче відео з рекламою WAGMI від Ранді Цукерберг.

Ті страхотини виглядали набагато більше як `що, коліжани` ніж будь-що, що зробила команда Дженнер або Азалеї.

Десятки тисяч адрес мають поточний набір мемокойнів знаменитостей. Але, щоб було ясно, це не великі криптовалюти. Загалом мемокойни - включаючи мейджори, такі як догекойн та флоці - мають ринкову капіталізацію понад $52 мільярди, але все ще становлять менше 5% крипторинку, що не включає біткоїн.

Два токени Дженнер, поряд з MOTHER від Іггі Азалеї та DADDY, підтриманий Ендрю Тейтом, становлять менше 1% від загальної ринкової капіталізації мемокойнів.

Мемокойни є предметом недовільних висновків, навіть від Віталія, який має правила про те, яка повинна бути залученість знаменитостей в крипто (переважно, вони повинні бути довгостроковими громадськими благами). Або мемокойни додатково роблять крипто виглядати недоцільною, і є відсторонюючим способом, який відволікає від інвестицій в більш законні, технологічно надійні проекти з підтримкою вентурного капіталу.

Для справжніх віруючих, крипто означає все, від найбільш великого переказу вартості в історії до солярпункової революції та анархо-капіталістичного перевороту.

Але крипто також нічого не означає. Воно агностичне. Вільний для всіх. Те, що ми робимо з цією технологією, надає їй значення.

Не вдаваючись до перебільшеної інтелектуалізації теплого, позитивного комунітетного відчуття, пов`язаного з купівлею та продажем мемокойнів разом зі сторонніми користувачами Інтернету, мемокойни мають технологічну користь: вони тестують блокчейни таким чином, як це робить небагато класів токенів.

Гра NFT CryptoKitties показала нам, що Ethereum потребує масштабування з використанням другорядних рішень. Ординати показали, що практично будь-який EVM ланцюг може бути легко перенавантажений внезапною популярністю, і манія мемокойна показала, що маршрутизація транзакцій Solana дійсно потребує удосконалення.

Отже, ласкаво просимо до нового мета світу знаменитостей крипто. Ці знаменитості може і не усвідомлюють це, але те, як вони приймають радості запуску мемокойнів, насправді може дати крипто потрібний поштовх для покращення інфраструктури в довгостроковій перспективі.

Девід є редактором, базується в Нідерландах з фокусуванням на...

Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
📈 Bitcoin и Ethereum стабильны после решения ФРС. Neiro и IMX растут, Arkham показывает бычий сигнал с потенциалом роста. Immutable X стала популярной среди игровых разработчиков. 🚀🌐
Просмотреть