Девід Гірш відхиляє чутки про перехід до Pump.fun

Девід Гірш відхиляє чутки про перехід до Pump.fun

Девід Гірш відзначився, що зупиняє чутки про перехід до Pump.fun після виходу з SEC

Колишній керівник криптоактивів SEC Девід Гірш спростовує повідомлення про те, що він збирається приєднатися до фабрики мемкойнів Pump.fun як керівник торговлі та каже, що його наступна роль не буде пов`язана з жодною такою платформою.

“Гірш, який був керівником відділу криптоактивів та кіберзахисту в розділі правопорушень SEC, сьогодні оголосив, що він покидає регулятор після майже дев`яти років.”

Незабаром після оголошення рішення Гірша, Binance News повідомила через PAmedia, що він приєднається до Pump.fun як директор з торгівлі. Pump.fun стверджує, що пропонує користувачам спрощений спосіб створення будь-якого криптотокена, який вони хочуть.

На відповідь Pump.fun взявся за справу, ще далі розшаровуючи новину та оголошуючи, що Гірш дійсно приєднався як керівник торговлі, що колишній регулятор усвідомив, що його робота “вже не приносить задоволення”, і що “йому довелося розпочати нову сторінку.”

Pump.fun сказав, “Народжений мемлордом, Девід буде відповідати за новий внутрішній торговельний стіл pump dot fun, який буде запускати понад 1,000 монет щодня!”

Сайт завершився тим, що сказав, “Велике дякую @binance за професійне висвітлення як завжди!”

Попросивши роз`яснити новину, Гірш сказав Protos, “Це хибно. Я ще не оголосив про свою наступну роль, але вона не пов`язана з цією або будь-якою мем-монетою/платформою.”

Справді, коли Гірш оголосив про свій вихід з SEC, він сказав, “Я дуже захоплений наступним набором викликів. Чекаю на можливість поділитися більше про це незабаром, але наразі я зацікавлений у відпочинку та подорожах з сім`єю, перш ніж мій син піде до коледжу восени.”

Багато користувачів ставили під сумнів оголошення, не знаючи, як вінціти новину, тоді як декілька користувачів відносилися до новин серйозно. Один користувач жартував Pump.fun, “Повинен був обрати @GaryGensler замість.”

На даний момент на сайті Pump.fun після новини було створено 17 токенів Девіда Гірша.

Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget стал официальным криптопартнером ЛАЛИГИ, предоставляя решения Web3. Партнерство с ведущими футболистами. Bitget растет и расширяет сотрудничество в спорте, привлекая миллионы пользователей. 🔥🤝🌍🏆
Просмотреть
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп, сын экс-президента, торгует мем-койнами и, по мнению активиста, путешествует во времени. Это ставит его в центр криптовалютного движения MAGA. 🚀🔮
Просмотреть
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
📈 Артур Хейес сомневается в повышении ставки ФРС на 50 базисных пунктов, считая это ошибкой из-за сильной американской экономики и массовых правительственных расходов. Он предвидит увеличение инфляции и колебания на рынках, ссылка на интервью доступна.
Просмотреть
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Образование через рабочую силу - ключ к успеху в Web3. Рост спроса на навыки блокчейна требует подготовки персонала к новым реалиям. Компании должны инвестировать в обучение сотрудников, чтобы следовать за временем. 🚀🔗📚🏢 #Web3 #образование
Просмотреть