Небезпека мем-монет: сигнали кінця бичого ринку

Небезпека мем-монет: сигнали кінця бичого ринку

Мем-монети вказують на завершення бичого ринку криптовалюти: аналітик з децентралізованої фінансової сфери (DeFi) Стейсі Мур попередила, що зростання популярності мем-монет може сигналізувати про кінець поточного бичого ринку криптовалюти.

Після дослідження інвестування в мем-монети від компанії Messari Мур робить припущення, що інвесторам варто розглянути захоплення прибутків. Чому Стейсі Мур робить припущення щодо піку ринку

Аналіз Messari розкриває модель на криптовалютному ринку, яка зазвичай починається з великих інвестицій у криптовалютні проекти інфраструктури.

`Це дуже логічно: криптовалютні бичі ринки зазвичай починаються з BTC або платформ з смарт-контрактами через такі фактори, як ліквідність, профілі ризиків та технологічні прориви. Ці активи сигналізують, що `крипто не померло`, привертаючи спекуляції та розвиток,` пояснила Мур.

Далі інвестиційна тенденція переходить до більш волатильних активів, таких як мем-монети, які відомі своїм потенційним швидким зростанням. Проте Мур попереджає, що мем-монети зазвичай першими падають, вказуючи на закінчення спекулятивної хвилі в криптоспектрі.

У даний час Мур зауважує зниження активності в мем-монетах, вказуючи на зменшення торгового обсягу на платформах, таких як pump.fun, яка підтримує створення та торгівлю цими активами.

`У своєму дослідженні Messari пропонує такий інвестиційний каркас на основі цієї моделі: Купуйте меми, коли класичні DeFi/криптографічні гри починають зростати. Потім переміщайте весь портфель в готівку і заморожуйте торгівлю, коли мем-монети падають за певним порогом,` пояснила Мур.

Теза Мур викликала дискусію серед її прихильників. Деякі критики на її сторінці X (раніше Twitter) стверджують, що поточний цикл відхиляється від минулого.

`Основа цієї тези неправильна. Меми були першими, хто збуджував цей цикл, на відміну від минулого. Ми зараз переходимо в цикл із вищою ліквідністю зі зниженням ставок. Ми далеко від піку,` сказав користувач X.

Інші аналітики висловлюють подальшу скептичність. У цьому місяці BeInCrypto повідомив висновки від аналітика, який вказав на три сигнали піка ринку: зіркові заяви про мем-монети, вибух нових мем-монет та потік скріншотів PnL у соціальних медіа.

Зростаюче залучення зірок до мем-монет, з такими особистостями, як Кейтлін Дженнер, Іггі Азалея та Ендрю Тейт, які випускають свої токени, повторює минулі піки ринку в 2017 та 2021 роках.

Крім того, створення понад мільйон нових мем-монет тільки у квітні вказує на екстремальну ринкову спекуляцію. Ця ситуація, поєднана з широким поширенням скріншотів PnL, вказує на те, що ринок може наближатися до поворотного пункту.

Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
📈 Bitcoin и Ethereum стабильны после решения ФРС. Neiro и IMX растут, Arkham показывает бычий сигнал с потенциалом роста. Immutable X стала популярной среди игровых разработчиков. 🚀🌐
Просмотреть