Прогноз ціни на Solana (SOL) до кінця червня

Прогноз ціни на Solana (SOL) до кінця червня

Ціна Solana (SOL) падає до найнижчого рівня за останні 30 днів. Solana (SOL) знаходиться на спадному тренді з 21 травня і утворила спадний канал. У цей момент торгується за $146,91, котирується на найнижчому рівні за останній місяць.

За рахунок того, що ціна тримається близько нижньої лінії спадного каналу, якщо би вболі у супорті, ціна SOL може подальше знизитися. В підтримку мають Соланові Бики.

Починаючи з 21 травня, коли Солана почала свій спадний тренд, її вартість впала на 18%. З того часу вона утворила спадний канал, який є негативним сигналом, що вказує на стабільний тиск з боку продавців.

Верхня лінія цього каналу діє як опір, тоді як нижня лінія представляє супорт. За останні кілька тижнів зниження SOL привело її до підтримки на рівні $139,54. Коли ціна активу наближається до рівня, де раніше була підтримка, бики можуть втрутитися, щоб захистити її.

Якщо бики впораються з цим і рівень підтримки буде утримуватися, ціна активу може піднятися вгору до верхньої лінії на рівні опору. Але якщо лінія підтримки буде порушена, це показує продовження негативного тренду, що призводить до подальшого падіння вартості активу.

Настрій щодо SOL залишається значно негативним, що ускладнює бикам успішно захистити підтримку. З 1 червня зважений настрій SOL був негативним. На момент написання цього тексту зважений настрій монети становить -0,28.

Цей показник вимірює загальний позитивний або негативний настрій щодо активу. Якщо його значення від`ємне, це вказує на значний негативний настрій щодо активу.

Додатково, зниження майбутніх відкритих позицій SOL підтверджує негативний настрій серед учасників ринку. Наразі відкриті позиції на майбутнє SOL становлять $2,12 мільярда. За останні десять днів вони систематично зменшилися на 18%.

Відкриті позиції на майбутнє SOL відстежують загальну кількість невиконаних фьючерсних контрактів або позицій, які не були закриті або врегульовані. Коли це падає, більше трейдерів закривають свої позиції без відкриття нових.

Читати Далі: Як Купити Solana (SOL) та Все, Що Потрібно Знати

Прогноз Ціни SOL: Продаж Має Бути Зупинений

Відомості з ключових показників інерції SOL показують зростання реалізації монет серед учасників ринку. Наприклад, його індекс відносної сили (RSI) становив 41,07, в той час як індекс грошового потоку (MFI) був 41,07.

Ці показники вимірюють інерцію ціни активу та ідентифікують потенційні можливості для купівлі та продажу. На таких значеннях вони сигналізують, що активності покупок низька.

Також, його індекс Елдера-Рея був негативним з 7 червня. Цей показник вимірює силу биків та ведмедів на ринку. Коли його значення від`ємне, ведмежа сила домінує на ринку. На момент написання цього тексту індекс Елдера-Рея SOL становить -9,8.

Якщо ведмеді продовжують домінувати на ринку SOL та тиск на продаж залишається високим, вартість альткоїна може впасти нижче $140 і торгуватися на рівні $139,54.

Читати Далі: Прогноз Ціни Solana (SOL) 2024/2025/2030

Однак, якщо бики повертаються та активність покупок повертається на ринок SOL, його ціна може піднятися до $149,85.

Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
📈 Bitcoin и Ethereum стабильны после решения ФРС. Neiro и IMX растут, Arkham показывает бычий сигнал с потенциалом роста. Immutable X стала популярной среди игровых разработчиков. 🚀🌐
Просмотреть