XRP: Гігантська Кубкова Структура - Шлях до $27

XRP: Гігантська Кубкова Структура - Шлях до $27

XRP Гігантська Кубкова Структура може підняти ціну XRP від $1,2 до $27.

Відомий аналітик ринку EGRAG залишається впевненим щодо майбутнього траєкторії ціни XRP, стверджуючи, що гігантська кубкова структура може підняти актив з ціни $1,2 до $27.

EGRAG вперше представив аналіз `XRP Гігантська Кубкова Структура` у звіті в листопаді минулого року. На той час XRP торгувався у діапазоні цін між $0,65 і $0,73 на тлі зростання, яке почалося наприкінці попереднього місяця.

На основі аналізу графіка аналітик встановив, що після того, як XRP впав зі свого історичного максимуму $3,3 у січні 2018 року, його цінові рухи набули форми величезної кубки. Гігантська кубкова структура сформувалася тоді, коли криптовалюта впала з рівня $3,3 до мінімуму $0,11 у березні 2020 року.

За даними графіка, після мінімуму $0,11 XRP здійснив зворотний рух, який призвів до підйому ціни та формування решти кубка. Проте, дані з графіка показують, що покриття кубку – це міцна лінія піддержки, яку аналітик називає Стратосферою.

За словами EGRAG, Стратосфера, яка є нисходящою лінією тренду, виступає як міцний рівень опори для XRP з часу обвалу з рівня $3,3 у 2018 році та перешкоджала розвитку впродовж практично 6 років.

У своєму попередньому аналізі аналітик звернув увагу на Fibonacci 0.702, який лежить на рівні $1,2 у проміжку 2 тижнів. Він підтвердив, що цей поріг ціни $1,2 співпадає з поточним рівнем Стратосфери.

Він називає цю точку «Валгалла-Шлюз» через її значущість у траєкторії розвитку XRP. За словами аналітика, якщо XRP зможе прорвати Fib. 0.702 на рівні $1,2, це призведе до виходу з-під опори Стратосфери. Такий виход призведе до «Валгалли», рівня масивних приростів ціни.

Його останній аналіз наводить деякі цінові цілі для XRP після прориву на рівні $1,2 і його шляху до Валгалли. Після перетину рівня $1,2 XRP може пройти до $1,6, а потім піднятися до нього і знову досягти свого поточного історичного максимуму $3,3. Прорив над ATH призведе до рівня $7,5, нового ATH.

Проте, прогнози EGRAG вказують на можливість більш суттєвого ралі. Серед його цілей є потенційний зріст до $13 і кінцевий розгін до $27. Аналітик завжди стверджував, що XRP має потенціал досягти рівня $27.

Наразі XRP торгується по $0,5329, використовуючи останнє підйомове рухання Bitcoin (BTC) для відновлення 4% втраченої вартості протягом останніх 24 годин. На цьому етапі EGRAG каже, що останні цінові рухи XRP відповідають структурі кубка, оскільки актив зростає з вищими мінімумами.

У зв`язку з поточною нестабільністю на ринку аналітик підкреслює, що XRP повинен утримуватися на рівні $0,55, який є вирішальною опорою для активу. Він висловив впевненість в тому, що XRP не зареєструє щотижневе закриття нижче рівня $0,50.

Проте, EGRAG звернув увагу на нижню лінію тренду, яку він називає «Атлас Лінія». Ця лінія є потужною опорою для XRP і наразі знаходиться на рівні $0,43. Він відзначив можливість падіння до цього рівня, але він приділяє увагу загальному зображенню, яке призведе до досягнення XRP ціни $27.

Как заработать $1 миллион, инвестируя $5,000: Варианты в криптовалюту
Как заработать $1 миллион, инвестируя $5,000: Варианты в криптовалюту
Обзор: Вложение $5,000 можно сделать в BTC или RENDER для статья миллионером. BTC показывает стабильный рост и прогнозы на $100,000-200,000 к 2025 году. RENDER также обещает высокие доходы. Рекомендуется провести дополнительное исследование и оценить все риски. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цен на криптовалюту сентябрь-20: ETH, XRP, ADA, BNB и SOL
Анализ цен на криптовалюту сентябрь-20: ETH, XRP, ADA, BNB и SOL
📈 Ethereum показывает отличные результаты, цель - $2,800. 🚀 XRP готовится к новому движению, ключевые уровни: 60 и 68 центов. 🔒 Cardano и Binance Coin удерживаются выше ключевых уровней. 💪 Solana сильный лидер недели, готов тестировать $164.
Просмотреть
Цена Cardano: взлет и цели
Цена Cardano: взлет и цели
Cardano растет на 8,46%, цель - $0,42. ADA выбилась из канала, восстанавливается после роста рынка. Бычий рывок подтвержден, цена направляется к $0,373. Возможен ввод ADA на Gemini Exchange. Перспективы роста до $0,422, $0,45, показатель $0,50 неопределен. 📈🚀
Просмотреть
Шиба Ину (SHIB) возрождается: рост интереса и оптимизма
Шиба Ину (SHIB) возрождается: рост интереса и оптимизма
SHIB демонстрирует признаки возрождения с приростом на недельном графике в 6%. Рост социального взаимодействия и оптимизма среди держателей подтверждают потенциал для дальнейших приростов 🚀📈.
Просмотреть