Негативні тренди для Polkadot: глибокий спад у ціні і пессимістичні погляди

Негативні тренди для Polkadot: глибокий спад у ціні і пессимістичні погляди

Показнику Polkadot нез легко відновитися від критичної підтримки на рівні $6, сигналізуючи про ведмежий перспективу. Криптовалюта переживає гострий спад, зі значенням, яке наближається до нових мінімумів.

Ціна $DOT повинна відскочити від критичної підтримки на рівні $6, щоб залишитися в бульшому настрої!

Якщо вона впаде нижче цього рівня, #Polkadot може знаходитися у небезпеці на короткострокових термінах. pic.twitter.com/OzqpNss405 — Трейдер Ринку (@MarketSpotter) 16 червня 2024

Цей стрімкий спад викликаний всеосяжною нестабільністю ринку, песимістичним поглядом інвесторів та регуляторними викликами. Поскільки ціни DOT продовжують зменшуватися, інвесторам рекомендується готуватися до додаткових спадів та переглядати свої інвестиційні підходи відповідно до цих негативних показників.

Аналізуючи 1-годинну та 4-годинну цінові графіки Polkadot

На 4-годинному графіку ціни DOT повернулися після виходу з попередньої ведмежої трикутної формації та відновили свій спадний перебіг. Незважаючи на спроби піднестися, здається ймовірним, що ціна продовжить падати.

Утворення 4-годинного Композитного Трендового Осцилятора також вказує на можливі подальші спади ціни DOT. Ця прогнозування випливає з рівня сигналу і простої рухомої середньої (SMA), які трендують близько до перепроданої зони.

На щоденному графіку DOT намагається здійснити висхідний рух під 100-денною SMA після реєстрації ведмежого свічного стовпа раніше. Щоденна цінова формація підказує, що ця спроба вгору DOT може бути коротковічною.

Крім того, щоденний Композитний Трендовий Осцилятор на 1 день підтверджує, що тренд ціни DOT залишається визначено ведмежим, з обома сигнальною лінією та SMA, що рухається вниз нижче нульової позначки до перепроданої зони.

На момент написання цього тексту, DOT торгувався по курсу $6,23, відображаючи спад на 3,69%. Його ринкова капіталізація становила $8,95 млрд з 24-годинним обсягом торгів в розмірі $97,1 млн.

Проте, DOT досягла декілька важливих мілістоунів недавно, тому все ще надія не втрачена. Наприклад, Polkadot (DOT) запровадила у відчоті на початку минулого торговельного тижня упровадження токенізації на суму $10 Трлн RWA.

Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
📈 Bitcoin и Ethereum стабильны после решения ФРС. Neiro и IMX растут, Arkham показывает бычий сигнал с потенциалом роста. Immutable X стала популярной среди игровых разработчиков. 🚀🌐
Просмотреть