Мем-криптовалюта Dogwifhat на блокчейні Solana зростає на 5%

Мем-криптовалюта Dogwifhat на блокчейні Solana зростає на 5%

Мем-криптовалюта Dogwifhat (WIF) на блокчейні Solana стрімко збільшилася на 5% в умовах загальної сповільненості на широкому криптовалютному ринку. Цей несподіваний відбій став свіжим подихом, оскільки ринок переживає період стагнації.

Криптовалютний ринок наразі переживає спокій, багато основних активів показують мінімальний або взагалі нульовий рух. Bitcoin та Ethereum, лідери ринку, стійко утримують свою ціну, встановлюючи тон для інших криптовалют. Динаміка ринку залишається різною, з декількома криптовалютами, що втратили вартість за 24-годинний період.

Проте, на тлі посиленого застою на ринку, Dogwifhat вдалося привернути увагу своїм помітним зростанням ціни.

WIF постійно зростає після досягнення мінімуму в $2,20 в п`ятницю під час спаду на ринку, який призвів до падіння ціни Bitcoin до майже місячного мінімуму, спровокувавши хвилю ліквідацій позицій на криптобіржах.

На момент написання Dogwifhat продовжував свій відбій, зростаючи на 5,16% за останні 24 години до $2,53, досягнувши на денному піку $2,55. Якщо сьогодні закриється в плюсі, WIF може відзначити другий поспіль день зростання. Мем-криптовалюта Solana наразі посідає 41-е місце за обсягом з ринковою капіталізацією $2,52 мільярда.

Мем-криптовалюти часто піддаються волатильності в залежності від новин та хайпових циклів; несподіваний відбій Dogwifhat можливо отримав допомогу від останнього меметичного заявлення Голови Galаxy Digital, Майка Новограца, на X, що опосередковано посилається на Dogwifhat.

У своєму твіті Новограцз запитав: `Хтось знає, де я можу купити таку шапку від цього пса? Ідеальний подарунок для когось, кого я знаю.` Користувач X відповів `dogwifhatstore`, на що Новограцз відповів `Gracias`.

Під час подальшого росту Dogwifhat може зіткнутися з опорою на вищих рівнях цін, головним чином на щоденній SMA 50 в $2,94, особливо якщо загальне настрій ринку не зміниться. Ситуація продовжується, і поки невідомо, чи зможе Dogwifhat зберегти свій потік або чи це зростання є тимчасовим вибухом.

Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
📈 Bitcoin и Ethereum стабильны после решения ФРС. Neiro и IMX растут, Arkham показывает бычий сигнал с потенциалом роста. Immutable X стала популярной среди игровых разработчиков. 🚀🌐
Просмотреть