Аналіз XRP на Франкфуртській фондовій біржі: прогноз на $10

Аналіз XRP на Франкфуртській фондовій біржі: прогноз на $10

Аналіз на Франкфуртській фондовій біржі передбачає 20-кратне зростання XRP до $10

Останній графічний аналіз на Франкфуртській фондовій біржі в Німеччині вказує на те, що XRP може піднятися більш ніж на 2,000% цього року до $10.

Цей аналіз провів Олівер Мішель, генеральний директор Tokentus Investment AG, під час останнього інтерв`ю з журналістом Der Aktionär. Зокрема, аналіз був спрямований на потенційну віддачу XRP в 2024 році та на те, чому інвестори сповнені оптимізму.

Кореспондент попросив пояснень про відмінність між графіками Ethereum і Solana порівняно з XRP. На відміну від відбитків нарощування в Ethereum і Solana, графік XRP показував падіння свічок.

У відповідь Мішель пояснив, що графік XRP відображається у щомісячному виді, від 2014 року до червня 2024. Він визнав, що XRP проявив мало руху протягом минулого року, коливаючись між $0.50 та $0.52. Аналіз можливого зростання XRP в 20 разів

Тим часом, Мішель вказав на те, що з 2014 до початку 2017 року XRP утворив патерн клина, який призвів до першого руйнування на 4,300%. Неймовірно, XRP торгувався на рівні $0.006 в січні 2017 року, але стрімко зріс до $0.2522 до грудня, позначивши зростання в 40 разів, як зазначив генеральний директор.

Мішель також відзначив, що XRP кілька днів рухався горизонтально перед завершенням руйнування на підйом, яке підняло його на величезний максимум у $3.84. Він приблизно оцінив, що траєкторія XRP від мінімальних цін до моменту ATH представляла вражаюче зростання в 39,700%.

За словами генерального директора, широкий оптимізм в XRP ґрунтується на цьому історичному виступі.

Зокрема, він заявив, що спільнота сподівається на це вражаюче процентне зростання в умовах поточної підпроцесії XRP.

Мішель підкреслив, що оптимізм також виникає з того, що схожий бичий клин формується протягом років. `Тиск наростає, і всі очікують недовгого підйому,` - зауважив він.

Проте аналітик зазначив, що підйомний ралі не обов`язково має бути у 40 разів, як раніше. Мішель відзначив, що він би був задоволений зростанням у 20 разів, коли XRP досягне рівнів цін $8, $9 або $10 цього року.

`Це було б дуже приємно. Це щось, на що варто надіятися та чекати, і це те, що я роблю,` - зауважив він.

XRP DROPZ, відомий спільнотою акаунт, підкреслив цей бичий аналіз, який представив генеральний директор Tokentus Investment на Франкфуртській фондовій біржі.

Одним із відомих биків XRP є Мішель, інвестиції в який є відомою громадськості. У попередньому аналізі генеральний директор гучно стверджував, що XRP має потенціал стати світовою резервною валютою.

Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
📈 Bitcoin и Ethereum стабильны после решения ФРС. Neiro и IMX растут, Arkham показывает бычий сигнал с потенциалом роста. Immutable X стала популярной среди игровых разработчиков. 🚀🌐
Просмотреть