Біржа криптовалют BingX: Плани на майбутнє, Безпека та Супутні послуги

Біржа криптовалют BingX: Плани на майбутнє, Безпека та Супутні послуги

Інтерв`ю з Вів`єн Лін, Головним продуктовим директором у BingX

The Cryptonomist провела інтерв`ю з Вів`єн Лін, Головним продуктовим директором криптовалютної біржі BingX.

Резюме

  • Яка візія та місія у BingX, та як ви плануєте досягти їх протягом наступних п`яти років?
  • Як BingX забезпечує безпеку коштів та особистої інформації своїх користувачів від потенційних кіберзагроз?
  • Як BingX орієнтується в складному ландшафті глобального відповідності законодавству, та які заходи приймаються для дотримання місцевих законів?
  • Чи можете ви поділитися будь-якими майбутніми функціями чи продуктами, які BingX планує запустити?
  • Як BingX вирізняється від інших бірж?
  • Як BingX вирішує питання підтримки користувачів, та як ви масштабуєте це?

Яка візія та місія BingX, та як ви плануєте досягти їх протягом наступних п`яти років?

BingX створений для підтримки як новачків, так і досвідчених трейдерів; ми присвятили себе тому, щоб створювати включне середовище, яке надає можливості кожному трейдеру.

Ми прагнемо полегшити виклики навчання трейдингу, пропонуючи інструменти та продукти, призначені для початківців та експертів в області криптовалют. Від надання можливості трейдера навчатися безпечно в межах власної ризикової відомості до екіпірування професійного трейдера, наша платформа славиться своїм широким спектром функцій трейдингу.

Ми сподіваємося продовжувати розвивати наш екосистему, надаючи можливості цим трейдерам всіх рівнів, а також будуючи ворота для наступного мільярда користувачів криптовалют.

Ми досягнемо своєї мети завжди ставлячи наших користувачів на перше місце та розробляючи продукт для кожного на будь-якому рівні. Ми є обміном з орієнтацією на клієнтів, і це відображено в наших поточних та майбутніх продуктах, які створені виключно на їх попиті.

Як BingX забезпечує безпеку коштів та особистої інформації своїх користувачів від потенційних кіберзагроз?

BingX прагне надавати надійну платформу, яка надає користувачам інноваційні інструменти та функції для підвищення їхньої кваліфікації в трейдингу. В першу чергу, ми забезпечуємо 100% захист активів користувача та 100% докази резервів. BingX повністю фокусується на безпеці користувачів, і ми вирішуємо це шляхом різноманітних дій. Наприклад, ми маємо постійне партнерство з CertiK для покращення безпеки своєї платформи та надання користувачам безпечного середовища для трейдингу. CertiK надає BingX API Оцінки Безпеки, яке дозволяє трейдерам BingX отримувати бал підвищення від CertiK та отримувати розширені інсайти в їх трейдинг.

Ми також пишаємося тим, що були визнані кращою криптовалютною біржею TradingView за 2021, 2022 та 2023 роки та займаємо високе місце на CoinGecko та CoinMarketCap.

Як BingX орієнтується в складному ландшафті глобального відповідності законодавству, та які заходи приймаються для дотримання місцевих законів?

...

Наші керівники з обслуговування клієнтів завжди готові надати підтримку 24/7 на глобальному рівні та раді відповісти на будь-які питання.

У BingX підтримується 20 мов та зобов`язується відповідати вчасно, надаючи найкращий досвід нашим користувачам.

У нас завжди є негайна допомога, оскільки ми знаємо, наскільки важливо обіймати валюту користувача.

Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget стал официальным криптопартнером ЛАЛИГИ, предоставляя решения Web3. Партнерство с ведущими футболистами. Bitget растет и расширяет сотрудничество в спорте, привлекая миллионы пользователей. 🔥🤝🌍🏆
Просмотреть
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп, сын экс-президента, торгует мем-койнами и, по мнению активиста, путешествует во времени. Это ставит его в центр криптовалютного движения MAGA. 🚀🔮
Просмотреть
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
📈 Артур Хейес сомневается в повышении ставки ФРС на 50 базисных пунктов, считая это ошибкой из-за сильной американской экономики и массовых правительственных расходов. Он предвидит увеличение инфляции и колебания на рынках, ссылка на интервью доступна.
Просмотреть
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Образование через рабочую силу - ключ к успеху в Web3. Рост спроса на навыки блокчейна требует подготовки персонала к новым реалиям. Компании должны инвестировать в обучение сотрудников, чтобы следовать за временем. 🚀🔗📚🏢 #Web3 #образование
Просмотреть