Кращі гаманці Lightning для сільської місцевості: огляд та порівняння вартості операцій.

Кращі гаманці Lightning для сільської місцевості: огляд та порівняння вартості операцій.

  1. Український переклад

  2. Я проводжу свій другий тест самостійних Lightning-гаманців у Зімбабве, щоб визначити, який з них міг би бути найкращим для сільської місцевості. З огляду на те, що жоден з наявних самостійних Lightning-гаманців не розроблено африканцями, їх рідко використовують або тестують тут. Крім того, Lightning все ще нове і складне, побудова мобільних додатків, які працюють з мережею на твоєму телефоні, є складною задачею.

  3. Я тут, щоб дізнатися, що працює і що ні. Як освітянка, я рекомендую інструменти для повсякденних користувачів, які хочуть відправляти невеликі платежі. Ці інструменти повинні бути надійними, інакше люди можуть прийти до висновку, що Біткоїн не для них.

  4. Аніта Пош - всесвітньо відома освітянка з Біткоїну, авторка книги `(Навчайся) Вчись Біткоїну` та засновниця онлайн-академії Crack the Orange та благодійної ініціативи Біткоїн за справедливість.

  5. У січні 2019 року я відкрила свій перший канал Lightning в додатку з назвою BLW. Я звикла тестувати нові інструменти, тому мені не проблема, якщо з`являються труднощі і помилки. Але звичайним користувачам може бути не так просто, тому я прагну рекомендувати тільки ті інструменти, які я особисто протестувала.

  6. Я оцінила різні самостійні гаманці Lightning і оцінювала їх за моєю поведінкою, надійністю та зручністю використання. Я також порівнювала вартість операцій.

  7. Самостійні гаманці, що були протестовані і цілі

  8. На початку 2023 року доступні були лише два самостійних гаманці Lightning - Breez та Phoenix.

  9. У цьому році мені було вибрати більше і я протестувала: Blixt, Mutiny, Green, Zeus та Phoenix. Також я включила гаманець Wallet of Satoshi, який є кастодіальним гаманцем, щоб побачити, як він працює порівняно. Я була знайома з Phoenix і раніше використовувала Zeus, пов`язаний з моїм вузлом Voltage. Mutiny, Blixt і інтеграція Lightning у гаманець Green виявилися для мене новими в останні кілька місяців.

  10. Всі ці гаманці пройшли великі зміни і продовжують розвиватися. Я мусіла завантажити Mutiny вручну і встановити спеціальний файл .apk, який використовується на Android-телефонах. Щодо гаманця Green, я попросила BlockStream розблокувати його експериментальну функцію Greenlight для тестування.

  11. Моя мета полягала в тому, щоб визначити, які з гаманців найкращі для відправлення та отримання бітконів надійним, швидким і легким способом, а також порівнювати витрати.

  12. Посилання:

  13. Мені потрібні більше освітян та журналістів, а не активісти та ідеалісти - Аніта Пош
  14. Bitcoin for Fairness - благодійна ініціатива
  15. Додаткова інформація про Аніту Пош
Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget стал официальным криптопартнером ЛАЛИГИ, предоставляя решения Web3. Партнерство с ведущими футболистами. Bitget растет и расширяет сотрудничество в спорте, привлекая миллионы пользователей. 🔥🤝🌍🏆
Просмотреть
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп, сын экс-президента, торгует мем-койнами и, по мнению активиста, путешествует во времени. Это ставит его в центр криптовалютного движения MAGA. 🚀🔮
Просмотреть
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
📈 Артур Хейес сомневается в повышении ставки ФРС на 50 базисных пунктов, считая это ошибкой из-за сильной американской экономики и массовых правительственных расходов. Он предвидит увеличение инфляции и колебания на рынках, ссылка на интервью доступна.
Просмотреть
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Образование через рабочую силу - ключ к успеху в Web3. Рост спроса на навыки блокчейна требует подготовки персонала к новым реалиям. Компании должны инвестировать в обучение сотрудников, чтобы следовать за временем. 🚀🔗📚🏢 #Web3 #образование
Просмотреть