Токен Jito протоколу Solana готується до відновлення: аналіз аналітика

Токен Jito протоколу Solana готується до відновлення: аналіз аналітика

Аналітик передбачає відновлення для токена Jito протоколу Solana (JTO)

JTO, внутрішня криптовалюта ведучого стейкінг-пулу Solana, протоколу Jito, може бути готовий до відновлення, за словами відомого криптоаналітика. Прогноз базується на унікальних пропозиціях на ринку Jito та його зростаючій важливості в екосистемі Solana.

  • Тому що ринкова пропозиція Jito є унікальною, вона може сприймати цінність від свого внеску в екосистему Solana.
  • Програмне забезпечення Jito дозволяє Solana працювати більш ефективно та отримувати винагороди MEV.
  • Пул стейкінгу Jito допомагає децентралізувати Solana через розподіл стейків по всій мережі.

Криптоаналітик CryptoBusy, відомий своїми глибокими коментарями, виділив три ключові атрибути Jito, які суттєво сприяють сталості Solana: програмне забезпечення Jito підвищує ефективність Solana та дозволяє йому отримувати винагороди MEV, пул стейкінгу Jito сприяє децентралізації через розподіл стейків по мережі. Стейкінг з Jito підтримує валідаторів у розподілі прибутків MEV.

CryptoBusy також поділився знімком щоденної діаграми JTO/USD, де показано, що токен наближається до зони попиту з кількома рівнями підтримки між $2.50 та $3.00. Аналітик підсилений своєю бичою прогнозом даними від DeFiLlama, провідного агрегатора даних DeFi, які підтверджують Jito як найкращий протокол ліквідного стейкінгу Solana. ТВЛ Jito виросла з $14 мільйонів у липні 2023 року до $1.6 мільярда на момент аналізу.

CryptoBusy звернув увагу на історичну тенденцію JTO відновлюватися при досягненні міцних рівнів підтримки, виражаючи впевненість у майбутньому ралі, враховуючи поточне технічне положення токена. Проте він визнав, що високий домінанс Біткоїна може вплинути на ціну JTO в короткостроковій перспективі.

Щодо потенційної цінової мети для JTO, аналітик вважає, що майбутні рухи ціни Solana відіграють ключову роль. Він вважає, що 3x до 5x повернення на SOL від поточної ціни може викликати відкриття ціни для JTO, що потенційно може підняти альткоїн до $7.

Відомості, представлені в цій статті, призначені лише для інформаційних та освітніх цілей. Стаття не становить фінансової поради чи поради будь-якого виду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, понесені в результаті використання змісту, продуктів чи послуг, згаданих. Читачам рекомендується обережно підходити до прийняття будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
📈 Bitcoin и Ethereum стабильны после решения ФРС. Neiro и IMX растут, Arkham показывает бычий сигнал с потенциалом роста. Immutable X стала популярной среди игровых разработчиков. 🚀🌐
Просмотреть