Біткойн і Polkadot: огляд ринку 2024

Біткойн і Polkadot: огляд ринку 2024

Біткойн бореться на рівні $67К, а Polkadot (DOT) тестує опір на рівні $6.5 (Огляд ринку)

Криптовалютний ринок останніми днями тримається в бічному русі, слідуючи великим втратам з початку тижня. Здається, трейдери зараз шукають напрямок, і основні криптовалюти торгуються навколо важливих рівнів.

Давайте почнемо з Біткойна. Біткойн бореться на рівні $67K

Ціна біткойна здається не в змозі переміститися поза рівень $67K, маючи впала до нього на початку тижня. На момент написання цього тексту, BTC знаходиться приблизно на цьому рівні, торгується з втратою 1% за останні 24 години.

Як показано на графіку, ціна дійсно намагалася піднятися вище $68K вчора, але продавці перервали рух і запобігли подальшому зростанню.

Головна дія все ще тримається досить хаотичною, затримуючи багатьох людей з перевищеними леверидж-позиціями та ліквідації їх. Фактично, протягом останніх 24 годин було знищено приблизно $110 мільйонів леверидж-позицій, причому BTC становив майже $30 мільйонів з них. Ось як виглядає теплова карта ліквідацій на момент написання цього тексту:

Солана знизилася на 2.6% і зараз торгується нижче $15, тоді як XRP опустилася нижче критичного рівня $0.5 і зараз знизилася на 1.5%. Полкадот, хоча й знижується приблизно на 1.4% за день, зараз тестує важливий рівень $6.5, і якщо він розіб’ється вгору, бики можуть спробувати почати взірець зростання.

Бінанс Коін торгується в основному з пласкою динамікою за день, що більш-менш вірно для Ethereum (ETH) також. Перспективи Meme Coin

Можна сказати, що мем-койни стали важливою частиною загального ринку в 2024 році. Однак цей тиждень не дуже їм пощастило.

Ось як виглядає їх продуктивність за останні 24 години: DOGE втратив 0.4%, SHIB торгується пласко, PEPE втратив 4.8%, WIF втратив 3.9%, FLOKI втратив 3.1%, книга Meme (BOME) вибухла на 10%.

Причина успішної продуктивності BOME полягає в тому, що Coinbase - провідна американська криптовалютна біржа - оголосила про підтримку цієї монети.

Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
📈 Bitcoin и Ethereum стабильны после решения ФРС. Neiro и IMX растут, Arkham показывает бычий сигнал с потенциалом роста. Immutable X стала популярной среди игровых разработчиков. 🚀🌐
Просмотреть