Тесла: лідер у AI реального світу - Ілон Маск

Тесла: лідер у AI реального світу - Ілон Маск

Tesla - лідер у `AI реального світу`, заявив Ілон Маск

Генеральний директор Tesla Ілон Маск похвалився внутрішніми досягненнями компанії в галузі штучного інтелекту, включаючи апаратне забезпечення та проектування чіпів, стверджуючи, що він обрав би роботу внутрішньої розробки компанії на порівняння з будь-якою альтернативою.

Елон Маск заявив: `Фактично не існує чіпа від Nvidia чи від будь-якої компанії, який ми вибрали б поставити у наш автомобіль, кращий, ніж той, що ми маємо у машині`. `Ми почали з нуля в дизайні чипу, так само, як почали з нуля в програмному забезпеченні AI, і маємо краще програмне забезпечення AI в реальному світі та кращий чіп для інференції AI в світі — з нуля`.

Його виступ відбувся під час презентації та сесії питань та відповідей після важливого засідання акціонерів компанії Tesla, де власники акцій Tesla проголосували за повторне схвалення спірного $56 мільярдного пакету оплати Маска—ще підлягає судовому розгляду—а також переїзд корпоративного офісу з Делавера до Техасу, згідно з повідомленням від Bloomberg.

Щоб завершити подію, він вийшов на сцену, щоб обговорити плани компанії щодо своїх ліній автомобілів, автомобільного програмного забезпечення, робототехніки та AI.

  • Центральною в довгострокових планах Tesla є її ціль до повністю самохідних автомобілів, і Маск стверджував, що технологія Tesla є найкращою.
  • Тесла також пише багато програмного забезпечення внутрішньо, сказав Маск аудиторії. `Операційна система Tesla внутрішня відстоює вище голову від того, що має будь-яка інша компанія, я думаю, ймовірно, краща, ніж будь-яка компанія з Fortune 500, яка має внутрішнє програмне забезпечення — це просто краще`.
  • `Брати відео та робити рішення на основі відео? Ніхто не близький, і це стає краще з кожним минулим місяцем, якщо не кожним минулим тижнем`, — додав він.
Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget стал официальным криптопартнером ЛАЛИГИ, предоставляя решения Web3. Партнерство с ведущими футболистами. Bitget растет и расширяет сотрудничество в спорте, привлекая миллионы пользователей. 🔥🤝🌍🏆
Просмотреть
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп, сын экс-президента, торгует мем-койнами и, по мнению активиста, путешествует во времени. Это ставит его в центр криптовалютного движения MAGA. 🚀🔮
Просмотреть
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
📈 Артур Хейес сомневается в повышении ставки ФРС на 50 базисных пунктов, считая это ошибкой из-за сильной американской экономики и массовых правительственных расходов. Он предвидит увеличение инфляции и колебания на рынках, ссылка на интервью доступна.
Просмотреть
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Образование через рабочую силу - ключ к успеху в Web3. Рост спроса на навыки блокчейна требует подготовки персонала к новым реалиям. Компании должны инвестировать в обучение сотрудников, чтобы следовать за временем. 🚀🔗📚🏢 #Web3 #образование
Просмотреть