Криптовалютні податки в Індії: оптимізм CoinDCX та KoinBX

Криптовалютні податки в Індії: оптимізм CoinDCX та KoinBX

Компанії CoinDCX та KoinBX залишаються оптимістичними, незважаючи на строгі криптовалютні податки в Індії.

Повторний призначення індійським прем`єр-міністром Нарендрою Моді міністра фінансів Нірмали Сітхараман викликав змішані реакції в криптоспільноті країни, враховуючи його попередню позицію стосовно цифрових активів та жорстку податкову політику уряду.

Сітхараман висловлювалася про міжнародне співробітництво стосовно криптополітики, але підтримує думку, що криптовалюти не повинні функціонувати як валюти. Незважаючи на пріоритетність створення глобальної криптополітики під час її президентства в G20 минулого року, Індія встановила важкий 30% податок та 1% TDS на криптовигоди, загасаючи надії на криптодружну атмосферу.

Засновник та генеральний директор біржі криптовалют KoinBX Сараванан Пандіан бачить можливість позитивних змін. Він посилається на готовність Індії співпрацювати з криптоактивами та підкреслює необхідність належного регулювання та ясності. KoinBX святкує свою 4-ту річницю з більш ніж 1,5 мільйоном користувачів та 120 криптовалютними активами.

Суміт Гупта, співзасновник CoinDCX, також поділяє позитивний погляд, вважаючи, що належне врахування криптовалют може вирівняти умови для вітчизняних бірж. CoinDCX активно виконувала вимоги проти-відмивання грошей (AML) та була першою, хто зареєструвався в Управлінні фінансової розвідки – Індія (FIU-IND).

Однак стримування криптовалютних податків в Індії підштовхнуло велику кількість користувачів до переходу на зарубіжні біржі. Звіт Центру Еся показав можливі втрати в доходах у розмірі 420 мільйонів доларів через 1% TDS. CoinDCX та Асоціація Bharat Web3 виступають за зниження податків, посилаючись на негативний вплив на ріст галузі та інновації.

Незважаючи на регуляторні труднощі, CoinDCX повідомив про збільшення депозитів у цьому році на 2 000% та запустив CoinDCX Prime, щоб привернути інституційних інвесторів. Вони також розробляють шар оркестрування Okto та токен $OKTO для покращення можливостей своєї платформи.

Індійський ринок криптовалюти має один з найшвидше зростаючих користувальників у світі web3. 22 травня представники технічної та криптоспільноти Індії зібралися, щоб відзначити День Біткоїна-піци. Ця подія, організована CoinEx, не була лише про одиничну покупку, а про відзначення творчості, спільноти та захоплюючих можливостей, які пропонує технологія блокчейн.

Відмова відповідальності: Інформація, що наводиться в цій статті, призначена лише для інформаційних та освітніх цілей. Стаття не становить фінансової ради або порад будь-якого роду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які втрати, що виникли в результаті використання змісту, продуктів чи послуг, згаданих. Читачам рекомендується виявляти обережність перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних із компанією.

Противостояние Ripple и SEC: Дедлайн по обжалованию
Противостояние Ripple и SEC: Дедлайн по обжалованию
Обзор: SEC наложила штраф $125 млн на Ripple. Судебное противостояние началось в 2020г. В июле 2023 года суд рассмотрел нарушения. 17 дней до дедлайна для апелляции SEC. Решение SEC может повлиять на бизнес Ripple. ⏳🔍
Просмотреть
SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
Coinbase и Ripple критикуют SEC за несогласованный подход к регулированию криптовалют и термин безопасность криптоактивов. Юристы считают, что SEC создает юридическую неопределенность, что усложняет рынок 🧐🔒.
Просмотреть
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство между Samourai и Tornado Cash важно для обоих сервисов. В центре - обвинения об отмывании денег. Разбирательства будут продолжены 17 декабря. 🕵️‍♂️🔒🔍
Просмотреть
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане инвесторов и незаконной деятельности. Сделка без признания вины закончилась штрафами и запретом на директоров. SEC ужесточает борьбу с криптопроектами, в том числе с Ethereum. 🚨🔒
Просмотреть