Що сталося з Тікою Тіварі?

Що сталося з Тікою Тіварі?

Що сталося з впливовим крипто-пампером Тікой Тіварі?

Будь-хто, хто був у криптосфері останні сім років, знайомий з Тікою Тіварі. У кінці 2017 року він виступив як найвпливовіший пропагандист цифрових активів, і хоча за останні роки він втратив популярність, ті, хто пережили його пампи, ніколи не забудуть його слави.

Вони також можуть питати себе, чи це було законним.

Коли Тіварі додав монету до свого портфеля, не було нічого надзвичайного у тому, що вона раптово зросла на мільйони доларів під час кількох секунд і десятки — якщо не сотні — мільйони додаткової торгівлі протягом дня.

Коли він був на вершині успіху, кожен вибір криптовалюти без винятку зростав. Пошук його нових виборів в той самий момент, коли він їх випускав, став настільки конкурентним, що його команда веб-сайту найняла кваліфікованих експертів з кешування для роботи з натовпною веб-трафіком та для боротьби з торговими ботами.

Наприклад, Тіварі вибрав AION для свого флагманського криптовалютного портфеля від Palm Beach Confidential 15 березня 2018 року о 16:00 за часом Нью-Йорка. За хвилину до його вибору монета торгувалася приблизно за $2,40. За хвилину після його вибору вона виросла до $4,90. Через всього 30 хвилин, токен додав $20 мільйонів торгівельного обсягу, проте, як передбачали, майже всі його прибутки були скореговані.

Подібним чином, його рекомендації мали негайні наслідки навіть на цих більших монетах.

Підроблені новинні листи почали намагатися скопіювати його успіх, і Джеймс Альтухер запустив Altucher’s Crypto Trader, і подібні підробні бюлетені з`явилися в Agora Financial, Stansberry та інших видавців, що діють на прямий відгук.

Радимо: Криптовалюту розглядають як маніпулювання ринком `Не фінансова консультація` (підморгує)

Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget стал официальным криптопартнером ЛАЛИГИ, предоставляя решения Web3. Партнерство с ведущими футболистами. Bitget растет и расширяет сотрудничество в спорте, привлекая миллионы пользователей. 🔥🤝🌍🏆
Просмотреть
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп, сын экс-президента, торгует мем-койнами и, по мнению активиста, путешествует во времени. Это ставит его в центр криптовалютного движения MAGA. 🚀🔮
Просмотреть
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
📈 Артур Хейес сомневается в повышении ставки ФРС на 50 базисных пунктов, считая это ошибкой из-за сильной американской экономики и массовых правительственных расходов. Он предвидит увеличение инфляции и колебания на рынках, ссылка на интервью доступна.
Просмотреть
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Образование через рабочую силу - ключ к успеху в Web3. Рост спроса на навыки блокчейна требует подготовки персонала к новым реалиям. Компании должны инвестировать в обучение сотрудников, чтобы следовать за временем. 🚀🔗📚🏢 #Web3 #образование
Просмотреть