Криптоплатформа Bitget уклала партнерство з турецькими атлетами - зміст статті.

Криптоплатформа Bitget уклала партнерство з турецькими атлетами - зміст статті.

Турецькі національні атлети приєднуються до натхненної ініціативи Bitget #MakeItCount

Bitget, глобальний лідер у наданні послуг обміну криптовалют, уклав партнерську угоду з трьома найвидатнішими національними атлетами Туреччини, Бусе Тосун Чавушоглу, Саметом Ґюмюшем та Ількін Айдин, в рамках своєї кампанії #MakeItCount.

Біржа розкрила це стратегічне партнерство через офіційне прес-заявлення сьогодні, як бачено в Coin Edition. Зокрема, кампанія #MakeItCount розпочалася з футбольною суперзіркою Ліонелем Мессі в 2022 році. Згідно з звітом, останній крок у ініціативі спрямований на надихання та підтримку користувачів в Туреччині, асоціюючись з найвидатнішими спортсменами країни.

Зокрема, троє атлетів втілюють символи витривалості, позитивного палкання та віри в те, що `немає занадто маленьких кроків.` Ці цінності відбивають місію Bitget через кампанію #MakeItCount, яка спрямована на мотивацію аудиторії до досягнення нових висот та впливу.

Реагуючи на співпрацю, Вугар Усі Заде, головний оперативний директор Bitget, підкреслив, що переконання нових партнерів узгоджуються з основними цінностями біржі. За словами Заде:

`Як провідна криптоплатформа, ми прагнемо до довгострокової мети фінансової свободи. Ми бачимо перемоги та поразки як важливі кроки і віримо, що немає занадто малих досягнень. Наші партнери втілюють цю віру.`

Бусе Тосун Чавушоглу, чемпіонка з боротьби, здобула численні перемоги, включаючи титули чемпіонки Європи та світу, втілюючи витривалість і спортивний дух.

Самет Гюмюш, дворазовий чемпіон Європи з боксу серед флайтових професіоналів, має всього 22 роки і надихає молодше покоління своїм позитивним палканням до спорту.

Ілкін Айдин, динамічний член жіночої волейбольної збірної Туреччини, демонструє свою вправність та інтенсивну пристрасть до волейболу, живучи девізом, що `немає занадто малих досягнень.`

Ці партнерства приходять у час, коли крипторинок Туреччини переживає значний ріст. Bitget повідомив про вражаючі показники зростання з 4 кварталу 2023 року до 1 кварталу 2024 року, збільшивши кількість реєстрацій на понад 70%. Крім того, загальний обсяг торгів зросла більш ніж на 270%, а суми чистих депозитів зросли на 240%.

З 2021 року Bitget укладає партнерські угоди з провідними спортивними клубами та гравцями по всьому світу, від провідних футбольних клубів Італії і до гігантів кіберспорту та співпраці з Ліонелем Мессі. Компанія продовжує фокусуватися на побудові довіри та прозорості і досяганні масового прийому через мережу довірених партнерів.

Відмова від відповідальності: Інформація, представлена в цій статті, призначена лише для інформаційних та освітніх цілей. Стаття не становить фінансової ради або будь-якої іншої ради. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, понесені в результаті використання вмісту, продуктів або послуг, згаданих. Читачам радять виявляти обережність перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget стал официальным криптопартнером ЛАЛИГИ, предоставляя решения Web3. Партнерство с ведущими футболистами. Bitget растет и расширяет сотрудничество в спорте, привлекая миллионы пользователей. 🔥🤝🌍🏆
Просмотреть
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп, сын экс-президента, торгует мем-койнами и, по мнению активиста, путешествует во времени. Это ставит его в центр криптовалютного движения MAGA. 🚀🔮
Просмотреть
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
📈 Артур Хейес сомневается в повышении ставки ФРС на 50 базисных пунктов, считая это ошибкой из-за сильной американской экономики и массовых правительственных расходов. Он предвидит увеличение инфляции и колебания на рынках, ссылка на интервью доступна.
Просмотреть
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Образование через рабочую силу - ключ к успеху в Web3. Рост спроса на навыки блокчейна требует подготовки персонала к новым реалиям. Компании должны инвестировать в обучение сотрудников, чтобы следовать за временем. 🚀🔗📚🏢 #Web3 #образование
Просмотреть