Криптовалютна компанія Galaxy Digital сильно піднялася - Canaccord

Криптовалютна компанія Galaxy Digital сильно піднялася - Canaccord

Загальний прийом криптовалюти зрос на останні місяці, вважає Canaccord

Цільова ціна Galaxy Digital піднята до C$23 з C$17 від Canaccord.

Фінансова компанія з криптовалют добре розташована для отримання вигод від постійного прийому цифрових активів, зазначено в звіті.

Активи компанії для видобутку можуть збільшити ціну, якщо тренд штучного інтелекту продовжується, відзначив брокер.

Galaxy Digital (GLXY) добре розміщується, оскільки має сильну інституційну експозицію для отримання вигод від постійного прийому цифрових активів структурно, вважає брокер Canaccord Genuity у дослідному звіті, опублікованим у понеділок, підвищуючи цільову ціну для фінансової компанії з криптовалют.

Canaccord підняв цільову ціну для Galaxy до C$23 з C$17, зберігаючи свою рекомендацію купити акції. Акції закрилися на рівні C$16,25 в п`ятницю.

`З цифровими активами, що перебувають близько до історичних максимумів, деякі додаткові прегради логістичність на регуляторному фронті, хороше ведення бізнесу GLXY та підняття ціни при оцінці на суму компонентів (SOTP), ми підвищуємо нашу цільову ціну,` - написали аналітики під керівництвом Джозефа Вафі.

Ми спостерігаємо `повільний, але стійкий перехід до загального прийому цифрових активів` в останні місяці, зазначено в звіті, зауваживши несподіване початкове схвалення восьми обмінних фондів на ефір минулого місяця Комісією з цінних паперів та бірж (SEC).

Фінансова компанія з криптовалют має міцну позицію на ринку ETF, співпрацюючи з провідними гравцями, такими як Inveco, DWS та Itau, вважає Canaccord.

Інші сприятливі вітрила включають угоду Robinhood про недавню покупку Bitstamp, де Galaxy діяв як виключний фінансовий консультант для криптовалютної біржі, з угодою, що підкреслює банківську діяльність фірми, написали автори. У Galaxy також є рудник Helios у західному Техасі, який може зростати, якщо компанії, що споживають енергію штучного інтелекту, продовжуватимуть укладати угоди з видобувачами біткоїнів, такі як недавній підхід Core Scientific (CORZ).

Докладніше: Galaxy Digital має сильний рух по всіх напрямках бізнесу: Canaccord

BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock усовершенствует соглашение с Coinbase для ETF iShares Bitcoin Trust, улучшая процессы вывода активов. Изменения увеличивают ликвидность и доступ для институциональных инвесторов. Недавние слухи о манипуляциях отвергнуты. Армстронг подчеркнул прозрачность и соответствие регуляторным стандартам Coinbase. 🚀🔒
Просмотреть
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
🔍 Обзор: Cоблюдение налогов на доходы от криптовалюты важно. Неправильные представления могут привести к проблемам с IRS. Руководство по уплате налогов в 2024 году. 📊 #налоги #криптовалюта
Просмотреть
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Банк Японии оставил ставки без изменений после укрепления инфляции до 2,8%. Фед резерв понизил ставки, Bitcoin и фондовый рынок растут. Bitcoin достиг $63 000, рыночная капитализация увеличилась на 2%. 📈🇯🇵🇺🇸🪙
Просмотреть
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Акции криптовалют на NYSE выросли после снижения ставок ФРС. Биткоин вырос на 4%, выгоды от низких процентных ставок. Riot Platforms и другие выросли на 5-6%. Ожидания положительной отраслевой динамики. 📈🪙
Просмотреть