Падіння цін Bitcoin та Ether: можливість для купівлі на спад

Падіння цін Bitcoin та Ether: можливість для купівлі на спад

Падіння ціни Bitcoin та Ether після публікації звіту про платіжні вимоги є вигідною можливістю для `купівлі на спад`, каже криптотрейдінгова фірма QCP.

Торговельна фірма додала, що Федеральному резерву буде важко ігнорувати зниження процентних ставок Г7.

Bitcoin (BTC) та ether (ETH) втратили популярність з моменту публікації гарячих даних про роботу в США в п`ятницю, що приглушило надії на зниження процентних ставок Федерального резерву у вересні.

Падіння цін після звіту у двох найбільших криптовалютах є вигідною можливістю придбати вигідно, за словами QCP Capital, фірми з Сінгапуру.

Дані щодо несільського зайнятості показали, що економіка США додала 272 000 робочих місць у травні, набагато більше, ніж оцінено 185 000 та значно випереджене зниженням до 165 000 в квітні. Хоча рівень безробіття підвищився до 4%, середньомісячні годинні витрати, `ліпка` складова інфляції, зросли на 0,4% щомісячно, що вище ніж очікування на 0,3%.

Ринки відразу зменшили ймовірність зниження ставки Феду у вересні на 25 базових пунктів з 85% до 60%, надсилаючи ризикові активи, включаючи криптовалюти, вниз. JPMorgan та Citi скасували прогнози зниження ставок Феду в липні, тоді як деякі спостерігачі внесли збільшення ставок або додаткове стягнення грошового ліквідності до порядку денного. Bitcoin, який виглядав готовий до вибуху понад $72 000, впав майже на 3% до $68 400, згідно з даними CoinDesk. Ether та індекс CoinDesk 20 вирушили за лідерством Bitcoin.

QCP Capital сказав, що Феду буде важко тримати ставки на високому рівні, коли інші центральні банки знижують витрати на позику.

`Сильний позитивний вплив на NFP (272K проти 182K), вищі заробітні плати прийшли з вищим рівнем безробіття (з 3.9% до 4.0%). Це було досить збентежливою щоб викликати ризик перед публікацією даних про інфляцію та FOMC,` - сказала фірма у своєму оновленні ринку.

`Ми згодні що це є вигідною можливістю купити на спад, оскільки ринки будуть все більше цінувати принаймні одне зниження ставки Феду звідси. Буде складно для США ігнорувати це, коли решта світу продовжує знижувати ставки,` - сказав QCP Capital.

Європейський центральний банк та Банк Канади знизили ставки минулого тижня, що привело до того, що Група Сім (G7) розпочала так званий етап послаблення. За даними MacroMicro, кількість центральних банків, останніми рухами яких були зниження ставок, зросла цього року.

Інші центральні банки, у тому числі Фед, можуть незабаром приєднатися до битви за ставками (часто називаної валютними війнами) як стратегія управління своїми зростаючими державними боргами, несвідомо збільшуючи попит на альтернативні інвестиції, такі як криптовалюти.

`Наш стіл зафіксував бичі потоки на цьому спаді, як продавці агресивних опціонів та покупці колових спредів, особливо в BTC,` - сказав QCP.

Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
📈 Bitcoin и Ethereum стабильны после решения ФРС. Neiro и IMX растут, Arkham показывает бычий сигнал с потенциалом роста. Immutable X стала популярной среди игровых разработчиков. 🚀🌐
Просмотреть