Високопотенційні альткоїни для інвестування

Високопотенційні альткоїни для інвестування

П`ять «знижених» альткоїнів з великим потенціалом зростання

Аналітики вказують на те, що, хоча останнім часом увага прикута до Bitcoin та Ethereum, історія показує, що як тільки Bitcoin досягає нового історичного максимуму і стабілізується, альткоїни починають зростати. Хоча Bitcoin досяг нового піку перед подією халвінгу та очікується подальше зростання, загальна крипто-середовища показує, що альткоїни готові до значного зростання. Криптовалютний аналітик Altcoin Buzz звернувся до свого останнього відео та розкрив список своїх «топових альткоїнов».

Коін 1: Арбітрум

Він сказав, що першим альткоїном у своєму списку є Арбітрум (ARB). Арбітрум - це рішення для масштабування Ethereum, яке недавно привернуло увагу. Крім того, воно підтримує існуючу екосистему Ethereum, спрощуючи міграцію або інтеграцію для розробників та користувачів. Одобрення ETF Ethereum нещодавно сприяло проектам на основі Ethereum, включаючи Арбітрум, що потенційно призводить до більшого обсягу ліквідності.

Коін 2: Тектум

Наступним є Тектум (TET), проект, відомий своєю швидкодією, масштабованою технологією блокчейну, спрямованою на створення плавнішого користувацького досвіду. Блокчейн Тетри може обробляти понад 1 мільйон транзакцій за секунду, зберігаючи хеші на-ланцюгу та транзакції на нижчих рівнях, роблячи ланцюг легшим та швидкішим.

Коін 3: Інжектив

Третім альткоїном у своєму списку є Інжектив (INJ). Останнім часом спостерігається багато інтересу до криптокоїнів зі штучного інтелекту та великих даних, таких як INJ. Ціни на Інжектив відновлюються, а активність мережі зростає, що є хорошим знаком для здоров`я проекту.

Коін 4: Манта Нетворк

На черзі Манта Нетворк, який має сильний старт у 2024 році. Манта Нетворк пропонує швидкі транзакції та низькі комісії, що робить його відмінним для створення та розгортання додатків на основі Solidity.

Коін 5: Піт Нетворк

Нарешті, є Піт Нетворк, проект на основі Solana, який діє як оракульне рішення. Він збирає та спільно відсилає дані про ціни з бірж, торгових платформ та ринкових мейкерів. Піт має потенціал викликати Chainlink, провідне оракульне рішення у криптосфері.

Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
📈 Bitcoin и Ethereum стабильны после решения ФРС. Neiro и IMX растут, Arkham показывает бычий сигнал с потенциалом роста. Immutable X стала популярной среди игровых разработчиков. 🚀🌐
Просмотреть