Нові перспективи та виклики криптовалютної промисловості

Нові перспективи та виклики криптовалютної промисловості

Промисловість криптовалют розвивається і піднімається вперед посеред змішаних сигналів | Думка

В останні кілька місяців для галузі криптовалют був справжній вихор. Ми почали рік міцно з затвердженням Bitcoin та ETH ETF, перспективою ще одного літа defi та регуляторними поясненнями від азійських ринків. Проте, це не було одними рожами. Ми помітили коментаторів, розчарованих у зменшенні шансів на затвердження ETH ETF на заході та регуляторними діями, які торкаються кореневої природи криптовалют, а також аналітиків, які попереджають про те, що бичий ринок може бути недовготривалим.

Триме постійні фактори під час змішаних сигналів навколо довгострокової траєкторії галузі:

Перше, стійкість спільноти, свіже впровадження цікавих криптовалют та встановлення нових стандартів для криптобізнесів.

Чемпіони нової фази зростання: спільнота

Після років відновлення, самоосвіти та будівництва галузь та її спільнота повертаються сильніші, ніж коли-небудь. Вони мають достатньо досвіду, щоб зрозуміти, що виживші після краху тут на довготривалий термін і з планами реалізувати візію економіки та суспільства на основі блокчейну.

Для підтримки оптимізму у спільноті, ми помітили унікальні інновації, які з’явилися та розвинулися цього року. Це включає розширення модулярних ланцюгів та додаткових рівнів, щоб піддтримати використання викладок, покращену взаємодію та ліквідність між ланцюгами, та перспективи подальшого розвитку із layer-2s Bitcoin. Такі розвитки забезпечують зростання та розвиток нашої галузі з конкретною траєкторією для забезпечення нашого майбутнього. Це також підбадьорює в спільноті, які вже нетерпляче дивляться на нові розробки існуючих ланцюгів, а також нові проекти, будуючи нашу галузь через конструктивний внесок на довготривалий термін.

Нові крові у спільноті: цікаві крипто

Перше цифрове покоління, тобто покоління Z, яке вивчає криптовалюту, додало імпульс стійкому зростанню галузі. Ми помітили свіже почуття оптимізму, коли мілленіали почали зацікавлено займатися криптовалютами з більшими можливостями в прийомі галузі порівняно з попередніми поколіннями. Тепер, коли ми бачимо, що покоління Z входить в фінансове середовище, ми бачимо цифрове покоління з вищим рівнем ентузіазму для отримання експозиції до децентралізованих технологій та активів.

Наприклад, у Blockchain Education and Career Survey 2024, де більшість відповідей були від людей віком від 18 до 35 років, виявлено, що одна з двох респондентів цікавиться економікою криптовалют та defi. Аналогічне дослідження у минулому році в Індії також показало, що прийом криптовалюти зрос до майже 50% для покоління Z, з таким самим рівнем прийому, поміченим на багатьох інших ринках—це свідчить про те, що з новими поколіннями, що входять в економічну сферу, криптовалюта стає все більше вбудованою в основний потік.

Крім того, кількість нових користувачів зростала чотириразово з постійним входом нових користувачів з Латинської Америки, Близького Сходу та Африки. Як життєздатна альтернатива традиційній фінансовій системі, криптовалюта є привабливим вибором для Латинської Америки самою, показуючи сильне прихильництво та діяльність на централізованих біржах. В той час як галузь зосереджувалася на встановленні себе в установлених фінансових центрах протягом останнього десятиліття, зараз вона рухається в бік нових ринків, що можуть використати блокчейн-приводні фінансові послуги для стрибка через економічні інфраструктури та системи, розкриваючи практичні використання.

Баланс аспектів: відповідальні бізнеси

Шлях до стійкого зростання виложений відповідальними практиками бізнесу. Після багатьох викликів для галузі криптовалют бізнеси зосереджені на покращенні довіри та тривалимисть завдяки міцній управлінській та виробничій інфраструктурі. Залежно від ступеня взаємодії з галуззю криптовалют, учасники можуть приймати різні заходи для забезпечення відповідності та відповідальності, але один універсальний принцип діє для всіх—продовжувати освіту та моніторинг.

Поки регулятори закривають прогалини в знанні та оцінюють свою роль у поточній фінансовій системі, галузь також повинна взяти на себе роль подальшої координації з регуляторами для надання ясності на ніколи не зупиняються ландшафт криптовалют та знаходження спільностей. Це буде викликом, з кожною юрисдикцією, що має свою власну складність та перспективи, хоча й найскладніше до цього часу. Проте відповідальність лежить на гравцях галузі зустріти вимоги регуляторів у відповідних операційних юрисдикціях.

Зберігаючи увагу на кінцевій меті

Як учасник галузі, неможливо переоцінити, що ми тут на довгий термін. Тепер ми переходимо до нової фази зростання та інновацій, підтриманої силою спільноти, новими користувачами та вдосконаленими бізнес-моделями, тому чому ми зупиняємось тут?

Хоча за нами стоять міцні сили, гравці галузі можуть продовжувати своє будівництво, будь то збільшення стабільності бізнесу через додання нових функцій до своїх інфраструктур або знаходження нових шляхів для співпраці. Підйомний приплив піднімає всі роги та коли ми пріоритезуємо зростання галузі, індивідуальні новатори будуть у кращому положенні, щоб насолоджуватися плодами наших спільних досягнень. Разом ми можемо побудувати криптовалютну екосистему, яка розвивається завдяки інноваціям, довірі та співпраці—майбутнє, що приносить користь усім зацікавленим.

Читайте більше: Токенізація дарує силу інвесторам та перетворює Уолл-стріт | Думка

Джонні Лю—це співзасновник та генеральний директор KuCoin, передової глобальної криптовалютної біржі. Заснована в 2017 році, KuCoin стала однією з п`ятьох найкращих криптобірж на ринку і вже притягла понад 30 мільйонів зареєстрованих користувачів з 207 країн. У KuCoin Джонні очолює щоденну діяльність компанії, спот-торгівлю, KuCoin Earn, а також розширення та процвітання екосистеми KCS. Раніше він очолював напрямок лістингів, розвиток бізнесу та інвестиційний команду. Він також був основним співавтором KuCoin Spotlight та Earn. Перед приєднанням до KuCoin Джонні накопичив значний досвід у галузі електронної торгівлі, автомобілебудування та технологій.

Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
📈 Bitcoin и Ethereum стабильны после решения ФРС. Neiro и IMX растут, Arkham показывает бычий сигнал с потенциалом роста. Immutable X стала популярной среди игровых разработчиков. 🚀🌐
Просмотреть