Ключові рівні підтримки та опори для Cardano

Ключові рівні підтримки та опори для Cardano

Breakout watch: ключові рівні підтримки та опори для Cardano на цьому тижні

Cardano (ADA) повернулася до ведмежого цінового рівня в $0,43, покараного макроекономічними показниками та загальними негативними настроями на ринку криптовалют. Finbold шукав удосконалення ключових рівнів підтримки та опори, які трейдери ADA повинні спостерігати на цьому тижні.

Зокрема, Cardano торгується в чітко визначеному діапазоні два місяці з квітня 14 року, від $0,43 до $0,50. Протягом цього часу ADA кілька разів відхилялася від цінового діапазону, але без прориву.

Тому рівні $0,43 та $0,50 залишаються найважливішими рівнями підтримки та опори, на які варто звернути увагу. Прорив, за яким слідує підтвердження зі збільшенням обсягу, з будь-якого з цих рівнів призведе до більш агресивного руху.

Однак наразі важливою є також опір на рівні $0,57, який раніше служив підтримкою до прориву вниз у квітні. На момент написання цієї статті Cardano торгується за $0,44 нижче 30-денної експоненційної середньої (30-EMA) на рівні $0,46.

Дані по ключовим рівням підтримки та опори для Cardano

Долучаючи до дослідження, Finbold зібрав дані з IntoTheBlock на 9 червня, які вказують на інші ключові рівні підтримки та опори для Cardano.

Зокрема, метрика `В/За грошима навколо ціни` показує міцний опір на вищих цінах, ніж поточні. Найбільший обсяг знаходиться в діапазоні від $0,453 до $0,464, в середньому $0,458. 162 420 адрес купили понад 3,21 мільярда ADA за ці ціни та наразі перебувають у втраті.

Цей рівень опори співпадає з 30-EMA на рівні $0,46 в денному графіку.

З іншого боку, немає значного обсягу на зниження, що свідчить про слабку підтримку на найнижчий рівень діапазону для ADA. Тим не менше, 134 180 адрес придбали 1,59 мільярда ADA між $0,373 і $0,388, в середньому за $0,38. Це представляє собою найбільш ймовірний рівень підтримки, якщо Cardano залишиться з слабким імпульсом та вийде за межі свого діапазону вниз.

На завершення, головні рівні підтримки та опори для спостереження за Cardano - $0,38, $0,43, $0,46, $0,50 та $0,57. Рівні опори більш міцні, ніж підтримка, вказуючи на відлигу вниз. Проте важливо розуміти, що криптовалюти є дуже волатильними цифровими активами, а індикатори не є вирішальними.

Відмова від відповідальності: Вміст на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. При інвестуванні ваш капітал підлягає ризику.

Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
Крипто рынок: Bitcoin и Ethereum стабильны, Neiro и Immutable X раллируются
📈 Bitcoin и Ethereum стабильны после решения ФРС. Neiro и IMX растут, Arkham показывает бычий сигнал с потенциалом роста. Immutable X стала популярной среди игровых разработчиков. 🚀🌐
Просмотреть