Потенційний ралі MATIC: причини та прогнози

Потенційний ралі MATIC: причини та прогнози

Важливі причини, чому ціна MATIC (Polygon) може вибухнути вгору

Що таке MATIC?

MATIC є внутрішнім токеном Polygon, блокчейн платформи, яка має на меті створити мульти-ланцюжкову систему, сумісну з Ethereum. Polygon підтримує децентралізовані додатки (dApps) такі як DeFi, DAOs та NFTs.

Оригінально запущена як Matic Network у 2017 році, вона перебрендувалася в Polygon у лютому 2021 року для розширення від одного рішення масштабування Layer 2 до комплексної платформи інтегруючи декілька рішень масштабування Layer 2 та автономних блокчейнів. Polygon використовує механізм консенсусу на доказі валідаторів, схожий на Ethereum, і токен MATIC сумісний з ERC-20. Лабораторія Polygon його управляє.

Історія ціни MATIC

MATIC досягла піку в $2.92 у грудні 2021 року, але з того часу впала до $0.71 на 7 червня, майже на 76% знизилася. Цей спад відзначається на тлі нещодавніх бичачих тенденцій на загальному ринку криптовалют.

Протягом останніх двох місяців MATIC постійно торгувала нижче EMA 100, що свідчить про песимістичну тенденцію. Остання значна спроба прорватися вище EMA 100 відбулася 9 квітня. Перелом може побачити зростання ціни до вищих рівнів опори, включаючи рівень Фібоначчі 0.5 між $0.78 та $0.80.

Потенційний ралі в червні

MATIC вважається `сплячим гігантом` власниками, які бачать великий потенціал росту. Багато користувачів ставлять свої токени, щоб отримувати пасивний дохід, і доходи від ставок складають близько 3%. Останнє оновлення Napoli Polygon має на меті покращити масштабованість та продуктивність, що може позитивно вплинути на ціну MATIC.

Співвідношення MVRV, використовуючи рухомий середній за останні 365 днів, показало сигнал на купівлю зі значенням -12.58%. Це співвідношення порівнює поточну ринкову ціну MATIC з середньою ціною придбання всіх токенів.

Згідно з доповіддю `Стан Polygon у І кварталі 2024 року` від Messari, активність гри на Polygon стрімко зросла в першому кварталі 2024 року, денні адреси для гри збільшились на 1,615% до 207,000, а денні транзакції для гри зросли на 469% до 734,000, в основному за рахунок MATR1X FIRE.

Основні події в геймінговому екосистемі Polygon включають запуск $100 мільйонів Inevitable Games Fund компаніями Immutable, King River Capital і Polygon Labs, і співпрацю Square Enix з Animoca Brands для NFT-гри Symbiogenesis.

Інші показники зростання включають: ринкова вартість стейблкоїна Polygon зросла до $1.5 мільярда, щомісяця зростання на 19%, з лідируючим USDT на рівні $792 мільйони. DeFi щоденні активні адреси збільшились на 67% квартал до кварталу до 50,000.

Хоча NFT та соціальні активності показали менший ріст, вони також зазнали збільшеної активності.

У цілому, ці розвитки свідчать про сильну продуктивність Polygon у найближчі місяці, хоча точний масштаб та тривалість можливого ралі залишаються невизначеними.

Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Курс XRP борется за поддержку. Цены ниже $0.5920, но должны подняться выше $0.600 для роста. Поддержка на $0.5825. Сопротивление на $0.5920 и $0.600. 📉📈 #XRP #крипта
Просмотреть
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть