XRP: Прогнозується зростання ціни до $10 після прориву трікутника

XRP: Прогнозується зростання ціни до $10 після прориву трікутника

Аналітики прогнозують, що XRP зможе досягти рівня $10 після прориву власної трікутної формації. Три ринкових аналітика передбачають, що впливом на це може стати виходжність з трікутника.

XRP, ставши одним з жертв утримуючого ринкового корекції, зазнав відхилення ціни до рівня $0.51. Актив впав на 16,4% у цьому році, незважаючи на те, що 3 січня пройшов рівень $0.63. XRP також зробив ретроспективний падіння з $0.6394 до 19,6% від свого щорічного піку.

Ринкова нестабільність зростала протягом останніх кількох днів, що призвело до більш стрімкого спаду ціни XRP. Криптовалюта фіксувала п`ять послідовних втрат у день з 21 січня, після чого ведмеді зуміли обійнятий точку $0.5084 в спробі зниження ціни на шостий день.

Хоча сьогодніранок XRP швидко відновився до $0.51, актив все ще показує негативний тренд, тоді як більшість інших активів показує рост. Однак це негативне явище недуже впливає на готовність ринкових спостерігачів, які залишаються впевненими в перспективі зросту ціни активу. ХМР до $10: прорив трікутника.

У результаті недавнього набору не пов`язаних аналізів три ринкові спостерігачі передбачають, що XRP досягне території $10. Один з цих аналітиків, XForceGlobal, видатний викладач TradingView, зазначив симетричний трікутник, створений XRP з 2021 року.

Дані з тижневої діаграми аналітика показують, що XRP сформував нижню зростаючу лінію трікутника після падіння до рекорда в $0.1013 в березні 2020 року. Але актив не сформував верхньої спадної лінії трікутника, поки не впав з висоти $1.96 в квітні 2021 року.

Нижня зростаюча лінія та верхня спадна лінія призвели до створення симетричного трікутника.

З тим, як XRP наближається до вершини трікутника, XForceGlobal вважає, що криптоактив буде спочатку продовжувати падіння, щоб випробувати нижню лінію тренду. Потім аналітик прогнозує масивний рост, який призведе до зриву вгору.

За його словами, тривалість трікутника протягом трьох років буде компонентом виросту вгору.

Він стверджує, що якщо цей зрив станеться, як передбачено, його консервативна цінова ціль складе від $9 до $11, з середнім значенням в $10 в наступні роки.

CryptoBull, ще один помітний аналітик, обговорив потенціал XRP у своєму аналізі вчора. CryptoBull зауважив, що на місячній діаграмі XRP формується зростаючий трікутник в межах ширшого зростаючого каналу.

Ширший зростаючий канал існує з 2014 року. Але менший зростаючий канал почався після випаду XRP з історичного піку в $3.3 у січні 2018 року. Аналітик очікує, що XRP скоро вийде з трікутника, досягаючи цінового діапазону від $10 до $13 в цьому році.

Третя прогноз прийшла від Capt. Toblerone, криптомаркет-едукаціониста. На відміну від двох попередніх аналітиків, які використали трікутники у своїх аналізах, Capt. Toblerone використовував структуру хвиль Елліотта для передбачення надходящого росту ціни XRP в найближчому майбутньому.

Спостерігач ринку вважає, що XRP незабаром перейде до 5-хвильової структури у своїх наступних рухах ціни. Дані з його діаграми показують, що XRP може піднятися до $0.90 у першій хвилі, а потім впасти нижче психологічного рівня в ході завершення другої хвилі.

Він очікує, що третя хвиля принесе XRP близько до рівня $7.5, що буде позначати новий історичний максимум. Однак корекція, пов`язана з четвертою хвилею, може знизити XRP до рівня $3. П`ята і остання хвиля призведе до підвищення ціни XRP в діапазоні від $10 до $11.5.

Capt. Toblerone зауважує, що ця траєкторія є його мрією про середній цикл біга для XRP, що свідчить про те, що це остання можливість побачити, як це реалізується. XRP торгується за $0.5135 та потребує 1847% зростання ціни для досягнення цілі в $10.

Цена Cardano: взлет и цели
Цена Cardano: взлет и цели
Cardano растет на 8,46%, цель - $0,42. ADA выбилась из канала, восстанавливается после роста рынка. Бычий рывок подтвержден, цена направляется к $0,373. Возможен ввод ADA на Gemini Exchange. Перспективы роста до $0,422, $0,45, показатель $0,50 неопределен. 📈🚀
Просмотреть
Шиба Ину (SHIB) возрождается: рост интереса и оптимизма
Шиба Ину (SHIB) возрождается: рост интереса и оптимизма
SHIB демонстрирует признаки возрождения с приростом на недельном графике в 6%. Рост социального взаимодействия и оптимизма среди держателей подтверждают потенциал для дальнейших приростов 🚀📈.
Просмотреть
Прогноз XRP на $1 после проекта FedNow: анализ и перспективы
Прогноз XRP на $1 после проекта FedNow: анализ и перспективы
🔥 Ripple прогнозирует достижение $1 с проектом FedNow, трансформирующим платежи. XRP технически готовится к росту, сопротивление на $0.60. Аналитики предсказывают XRP выше $1 в следующие годы. 🚀 #XRP #Ripple #FedNow
Просмотреть
Курс криптовалют: BTC, ETH, SOL вверх, XRP вниз
Курс криптовалют: BTC, ETH, SOL вверх, XRP вниз
Криптовалюты радуют инвесторов: BTC преодолел $64 тыс., ETH и SOL тоже растут. XRP не следует за трендом рынка. 📈🚀
Просмотреть