Криптовалютні токени зі штучним інтелектом: потенціал прибутку від Santiment

Криптовалютні токени зі штучним інтелектом: потенціал прибутку від Santiment

AI Tokens: Купити на спаді? Santiment бачить потенціал прибутку, незважаючи на спад

Платформа ринкової розвідки Santiment випустила сьогодні сигнал для купівлі криптовалютних токенів у секторі штучного інтелекту, зокрема підкресливши Fetch.ai (FET) та SingularityNET (AGIX). Звіт рекомендує інвесторам уважно відстежувати проекти зі штучним інтелектом у наступний вихідний та наступний тиждень.

Цей бульовий виклик базується на зростанні активності в соціальних мережах навколо проектів зі штучним інтелектом, таких як Synthetix (SNX), а також позитивних регуляторних подій для токенів, таких як FET, OCEAN, AGIX та Bittensor (TAO). Santiment підкреслює історичну кореляцію між такими сплесками в соціальному обсязі та подальшим зростанням цін на ці токени.

Проте, більший спад на ринку криптовалют наразі також впливає на токени зі штучним інтелектом. На момент написання, FET втратив більше 12% за останні 24 години. Схожі спади цін спостерігаються в AGIX, Bittensor (TAO), Render (RNDR) та Near Protocol (NEAR). Injective (INJ) виділяється як світлою плямою, з приростом на 23% протягом минулого тижня, відступаючи від загальної корекції ринку.

Незважаючи на короткостроковий песимістичний тренд, Santiment залишається оптимістичним щодо ринку криптовалют зі штучним інтелектом. Вони вважають, що інвестори, які купляють на спаді у цей вихідний та наступний тиждень, мають потенціал для значних прибутків.

Підтримуючи цей оптимізм, токени зі штучним інтелектом виявилися високоприбутковою інвестиційною категорією у першому кварталі 2024 року. Звіт CoinGecko показав, що інвестори отримали середній прибуток у розмірі 222% на токенах зі штучним інтелектом протягом цього періоду.

Лідерами були мережа AIOZ Network (AIOZ) з вражаючим зростанням на 480,2% та FET із приростом на 378,3%. Навіть найнижчий виконавець, OriginTrail (TRAC), показав повернення у розмірі 74,9% у першому кварталі. Звіт CoinGecko вказує, що токени зі штучним інтелектом великої капіталізації особливо скористалися сплеском інтересу інвесторів в секторі штучного інтелекту в цілому.

Хоча найближче майбутнє ринку криптовалют зі штучним інтелектом залишається невизначеним, аналіз Santiment свідчить, що довгострокові інвестори можуть знайти можливості для вкладень по вартістю в середині поточного падіння цін.

Відомості, представлені в цій статті, є лише для інформаційних та навчальних цілей. Стаття не становить фінансової поради або поради будь-якого роду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, понесені в результаті використання вмісту, продуктів чи послуг, згаданих. Читачам рекомендується проявляти обережність, перш ніж здійснювати будь-які дії, пов`язані з компанією.

Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Курс XRP борется за поддержку. Цены ниже $0.5920, но должны подняться выше $0.600 для роста. Поддержка на $0.5825. Сопротивление на $0.5920 и $0.600. 📉📈 #XRP #крипта
Просмотреть
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть