Elon Musk: SpaceX та успіх Falcon 9

Elon Musk: SpaceX та успіх Falcon 9

XRP, DOGE Армії Запалені Повідомленням Елона Маска Про X

Серійний технологічний підприємець Елон Маск, який керує SpaceX, Tesla та xAI, серед інших інноваційних технологічних компаній, опублікував світлий X пост, пов`язаний з останнім успіхом SpaceX.

Маск похвалився 300-м посадковим маневром Falcon 9 на X у своєму останньому пості. Falcon 9 - це повторно використовуваний ракетний апарат, створений SpaceX для транспортування людей та вантажів в земну орбіту та за її межі. Це перша повторно використовувана ракета на Землі, здатна досягти орбіти та повернутися. Завдяки дизайну SpaceX може повторно використовувати найвартісніші частини ракети, що знижує вартість польотів у космос із людьми та/або вантажами.

Згідно з веб-сайтом SpaceX, Falcon 9 вже здійснив 343 запуски, 300 посадок та 274 повторних запуски загалом. Тиждень тому Маск повідомив на X, що Falcon 9 здійснив 14 успішних запусків лише у травні.

Криптовалютна спільнота прийняла цю новину з ентузіазмом, особливо прихильники XRP та Dogecoin. Багато акаунтів стали твітити `420` у коментарях у відповідь на `300` X пост Маска. 420 - число, яке любить Елон Маск, оскільки воно широко асоціюється з його улюбленою криптовалютою Dogecoin, а також з канабісом. 20 квітня (4,20, 420) вважається днем обох.

Багато акаунтів також відповіли мемами з фільму `300` про Спартанців з участю Джеральда Батлера. Епізод `Це Спарта` з нього став вірусним і перетворився на популярний мем.

Ціль Елона Маска з SpaceX - відправити людську місію на Марс та заснувати самозабезпечену колонію на цій планеті, щоб зробити людство багатопланетним видом. У недавньому інтерв`ю Маск сказав, що очікує, що люди посядуть на Марсі протягом наступних семи або восьми років.

Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget стал официальным криптопартнером ЛАЛИГИ, предоставляя решения Web3. Партнерство с ведущими футболистами. Bitget растет и расширяет сотрудничество в спорте, привлекая миллионы пользователей. 🔥🤝🌍🏆
Просмотреть
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп, сын экс-президента, торгует мем-койнами и, по мнению активиста, путешествует во времени. Это ставит его в центр криптовалютного движения MAGA. 🚀🔮
Просмотреть
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
📈 Артур Хейес сомневается в повышении ставки ФРС на 50 базисных пунктов, считая это ошибкой из-за сильной американской экономики и массовых правительственных расходов. Он предвидит увеличение инфляции и колебания на рынках, ссылка на интервью доступна.
Просмотреть
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Образование через рабочую силу - ключ к успеху в Web3. Рост спроса на навыки блокчейна требует подготовки персонала к новым реалиям. Компании должны инвестировать в обучение сотрудников, чтобы следовать за временем. 🚀🔗📚🏢 #Web3 #образование
Просмотреть