Пропагандисти криптовалюти підтримували Трампа: Беннон у вязниці, Гуо чекає на вирок

Пропагандисти криптовалюти підтримували Трампа: Беннон у вязниці, Гуо чекає на вирок

Престілка наближається для пропагандистів криптовалюти, які підтримували Трампа Беннона та Гуо

Стив Беннен нарешті іде у в`язницю, а Майлз Гуо намагається вибратися з в`язниці — хоча його судовий процес не йде особливо добре. Колишні пропагандисти криптовалюти, які колись підтримували Дональда Трампа, можуть сподіватися на президентський великодушний акт якщо кампанія Трампа за посаду президента США у 2024 році була успішна. Однак, ці особи віддаляються від Трампа, оскільки той фокусується на інших питаннях, і, в результаті, їхні надії на помилу виглядають дедалі меншими.

Будь-який президентський посвідчення про помилу було б другим для Беннона, якого помилували у січні 2021 року. Дивно, але Беннену вдалося втратити цей великодушний акт, і вчора суддя окружного суду США велів йому збути до тюрми до 1 липня за презентацію Конгресу.

Два роки тому 12 присяжних знайшли Беннона винним у відмові надати документи та з`явитися на депозицію Конгресу. Однак суддя милосердно відклав його реальний термін ув`язнення за ці дії в очікуванні апеляцій. Однак вчора терпати судді закінчилася. `Я вважаю, що оригінальна підстава для мого відкладення більше не існує`, — висновкувала суддя.

Беннен був головним стратегом Білого дому Трампа протягом півроку, після чого Трамп звільнив його. Протягом наступних кількох років Беннен просував ряд неуспішних криптопроектів, включаючи F*** Joe Biden (FJB), Himalaya Coin (HCOIN), Himalaya Dollar (HDO) та інші.

Додатково: Дональд Трамп зараз позитивно ставлено до Bitcoin, бажає, щоб його майбутнє було `зроблено в США` Злочинець Стів Беннон підтримував криптовалюту Майлза Гуо

Одним із улюблених засновників криптовалюти Беннона був Майлз Гуо, який використовував різноманітні псевдоніми: `Майлз Квок`, `Брат Сім`, `Директор` або `Гуо Венгуі`. Гуо був лідером криптопроекту, який просував Беннон.

Не дивно, що, як і мільйони інших альткоїнів, просунутих знаменитостями, токени Беннона та Гуо розгорнулись до майже $0.

З свого боку, Гуо захищає себе на власному кримінальному процесі. Суддя окружного суду США Аналіса Торрес, яка відносно благосклалася до Ripple у її не пов`язаному з SEC позові, веде судовий процес Гуо щодо його мільярдного кримінального обману.

Гуо був членом Мар-а-Лаго і союзником республіканців Трампа та колишнім співамериканцем Трампа, який колись пропонував, мабуть, компрометувальну інформацію про ноутбук Гантера Байдена. Він також збирав кошти на `Мільйонний марш MAGA` Трампа та фінансував юридичний виклик до виборів 2020 року в Джорджії.

У четвер, ведучий перекладач та конфідант Гуо Я Лі розплакався на свідченні, описуючи безладні, шахрайські криптосхеми Гуо. Скаржачись на своє неправильне переконання, що Гуо допомагає інвесторам заробляти гроші або підтримувати правомірні політичні справи, вона зробила висновок, що `вся ця рухомість — шахрайство`.

Останній день крес-допиту Лі продовжується сьогодні. Суд приводиться, офісом американського адвоката в Південному окрузі Нью-Йорка. Гуо уже кілька місяців перебуває в ув`язненні, чекаючи на суд і його всезагально очікується відправлення до в`язниці після завершення судового процесу цього місяця.

Противостояние Ripple и SEC: Дедлайн по обжалованию
Противостояние Ripple и SEC: Дедлайн по обжалованию
Обзор: SEC наложила штраф $125 млн на Ripple. Судебное противостояние началось в 2020г. В июле 2023 года суд рассмотрел нарушения. 17 дней до дедлайна для апелляции SEC. Решение SEC может повлиять на бизнес Ripple. ⏳🔍
Просмотреть
SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
Coinbase и Ripple критикуют SEC за несогласованный подход к регулированию криптовалют и термин безопасность криптоактивов. Юристы считают, что SEC создает юридическую неопределенность, что усложняет рынок 🧐🔒.
Просмотреть
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство между Samourai и Tornado Cash важно для обоих сервисов. В центре - обвинения об отмывании денег. Разбирательства будут продолжены 17 декабря. 🕵️‍♂️🔒🔍
Просмотреть
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане инвесторов и незаконной деятельности. Сделка без признания вины закончилась штрафами и запретом на директоров. SEC ужесточает борьбу с криптопроектами, в том числе с Ethereum. 🚨🔒
Просмотреть