Аналіз Internet Computer (ICP): стабільний ріст

Аналіз Internet Computer (ICP): стабільний ріст

Аналіз Internet Computer (ICP): стабільний ріст передвидиться

Серед постійно змінюючогося ландшафту технологій блокчейну, Internet Computer (ICP) виділяється як потужний гравець, що демонструє помітний ріст у прийнятті користувачів та вражаючі досягнення в енергоефективності.

Під час зміни ринкових динамік потенціал для значних приростів ICP стає очевидним. Технічний перегляд Internet Computer (ICP)

Аналіз щоденної цінової динаміки ICP показує, що ціна все ще консолідується всередині видимого діапазону.

ICP продовжує торгуватися між 200-денним EMA як підтримка та 100-денним EMA як опір. У межах цього діапазону ціна також взаємодіє з червоною базовою лінією хмари Ічімоку, яка виступає як середньостроковий опір. Аналіз ціни ICP. Джерело: TradingView

Якщо ціна прорветься вище цієї базової лінії, вона може потенційно досягти 100-денного EMA як наступної цілі. Вибій вище 100-денного EMA ймовірно доправить ціну в хмару Ічімоку. Критична технічна структура, часто використовувана алгоритмічними трейдерами для розміщення своїх угод.

Читайте більше: Посібник з монети Internet Computer (ICP) для початківців

Попадання в хмару може сигналізувати кінець спадної трікутної формації. З можливістю початку бикового ринку при виході ціни з хмари Ічімоку. Громадський блокчейн ICP та зростання прийняття користувачів

ICP створює громадську мережу блокчейн, де будь-хто може розгортати програмне забезпечення та зберігати дані, усуваючи потребу в залежності від конкретних компаній, таких як Google або Amazon, для цих послуг.

Програми під назвою смарт-контрактів працюють на мережі ICP, автоматизуючи завдання та угоди так само, як на інших блокчейнах. Багато інвесторів приваблює ідея децентралізованого інтернету, керованого користувачами, і ICP може потенційно революціонізувати спосіб використання інтернету.

Інтернет-ідентифікатори в мережі Internet Computer (ICP) не є традиційними адресами, а криптографічними ідентифікаторами, які використовуються для автентифікації та авторизації. Ці ідентифікатори дозволяють користувачам безпечно взаємодіяти з додатками у мережі Internet Computer.

На наведеному нижче графіку показано стабільний зростаючий тренд у кількості Інтернет-ідентифікаторів, що свідчить про збільшення прийняття платформи Internet Computer. Користувачі створюють ідентифікатори, що, ймовірно, вказує на те, що більше людей використовують послуги та додатки на ICP.

Кількість інтернет-ідентифікаторів стабільно збільшувалася протягом спостереженого періоду. Середньоденна ставка зростання становить приблизно 2,500 ідентифікаторів на день, а загальна відсоткова зростаюча величина протягом періоду 6 днів складає близько 0,60%. Ідентифікатори Internet ICP. Джерело: Internet Computer

Стабільність і ефективність: аналіз тенденцій енергоспоживання ICP

Графік споживання енергії в мережі Internet Computer показує використання енергії, виміряне в кіловатах (кВт), з поточним споживанням на рівні 381.409 кВт. Графік показує коливання у споживанні енергії, зі значеннями, що коливаються приблизно між 376 кВт та 388 кВт.

Загальне споживання енергії залишається досить стабільним з невеликими коливаннями, що свідчить про відносно стабільний операційний попит.

Помітний поступальний спад споживання енергії в кінці спостереженого періоду вказує або на зменшення мережевої активності, або на покращення енергоефективності.

Ці стабільні та поступово зменшуються тенденції споживання енергії представляють привабливі функції для інвесторів, які зосереджені на критеріях ESG та сталому інвестуванні. Споживання енергії ICP. Джерело: Internet Computer

Аналіз каністрів: передові смарт-контракти

Каністри є фундаментальною частиною екосистеми Internet Computer (ICP). Вони є еквівалентом смарт-контрактів на інших платформах блокчейн, але більш розвиненими в своїх можливостях.

Каністра може зберігати дані, обробляти транзакції та виконувати код, діючи як автономні програмні блоки, що інкапсулюють як стан (дані), так і поведінку (функції).

Читайте більше: Прогноз цін на Internet Computer (ICP) на 2023/2025/2030 Кількість каністрів. Джерело: Internet Computer

На графіку показано постійне збільшення кількості каністрів, що зростає з 507,000 наприкінці травня до практично 510,000 на сьогодні. Цей ріст відображає розширення у прийнятті та розгортанні додатків та смарт-контрактів на мережі ICP. Стратегічні рекомендації

Збільшення кількості інтернет-ідентифікаторів свідчить про зростання прийняття та використання послуг та додатків ICP.

Стабільність та поступово зменшуючіся тенденції споживання енергії вигідні для інвесторів, які зосереджені на критеріях ESG.

Уважно спостерігайте за ціновою динамікою. Розгляньте бичу позицію, якщо ціна ICP прорве 100-денний EMA та ввійде в хмару Ічімоку. До цього моменту залишайтесь нейтральними, оскільки ціна залишається всередині консолідованого діапазону.

Ціна може стати випуською, якщо успішно знищиться нижче 200-денного EMA.

У випадку тривалого булішого ринку криптовалют, очолюваного Bitcoin, досягненням піка в циклі від $100,000 до $150,000 або вище, ICP, ймовірно, відчує значний вгору вагомент, можливо досягнувши діапазону $50 - $60.

Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Курс XRP борется за поддержку. Цены ниже $0.5920, но должны подняться выше $0.600 для роста. Поддержка на $0.5825. Сопротивление на $0.5920 и $0.600. 📉📈 #XRP #крипта
Просмотреть
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть