Аналіз прибутковості криптовалютного ринку

Аналіз прибутковості криптовалютного ринку

Аналіз даних: Чому майже кожен власник Bitcoin виграє прямо зараз

Компанія з аналітики блокчейну Santiment повідомила вчора, що майже 98% загальної кількості Bitcoin (BTC) в даний час прибуткова, зазначаючи значні прибутки для інвесторів з часу появи цієї криптовалюти.

Прибутковість обчислюється шляхом підрахунку вартості токена порівняно з його вартістю на момент появи на блокчейні. Відсоток прибутковості кращих активів має такий вигляд:

  • Bitcoin: 98.3%
  • Ethereum: 95.1%
  • Chainlink: 86.8%
  • Dogecoin: 82.2%
  • XRP: 78.8%
  • Cardano: 53.5%

Для пояснення методології свого дослідження компанія Santiment пояснила так:

“Подумайте про це так - Якщо монета BTC була майнена і вперше була представлена за $60 тис., вона вважається прибутковою, оскільки в даний час вартість BTC становить $70.8 тис. Якщо монета BTC була майнена за $73 тис., то вона не є прибутковою. Ми робимо це для кожної монети, щоб знайти загальний % прибуткових та неприбуткових.”

Ефір (ETH) йде практично поруч з 95.1% своєї кількості в прибутку, разом з 86.8% активів Chainlink. Крім того, 82.2% запасів Dogecoin (DOGE) та 78.8% запасів XRP також зазнали збільшення вартості з часом.

Кардано (ADA) займає найнижчу позицію серед цих цифрових активів, з 53.5% його запасів наразі прибутковими. Полігон (MATIC) виступає ще гірше, лише 35% його запасів в прибутку. Santiment пояснює це тим, що MATIC був представлений під час ведмежого ринку 2019 року, назвавши період запуску MATIC як його “гандикап”.

Увага: Інформація, наведена у цій статті, призначена лише для інформаційних та освітніх цілей. Стаття не становить фінансової поради або поради будь-якого виду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, що виникли в результаті використання згаданого вмісту, продуктів або сервісів. Читачі рекомендуються виявляти обережність перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних із компанією.

Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Курс XRP борется за поддержку. Цены ниже $0.5920, но должны подняться выше $0.600 для роста. Поддержка на $0.5825. Сопротивление на $0.5920 и $0.600. 📉📈 #XRP #крипта
Просмотреть
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть