1) Потрібно бути разом: TradFi та blockchain
2) Криптовалюти: від перфекціонізму до практики
3) Blockchain: майбутнє платежів і банкінгу

1) Потрібно бути разом: TradFi та blockchain 2) Криптовалюти: від перфекціонізму до практики 3) Blockchain: майбутнє платежів і банкінгу

Money20/20: Традиційні фінансові установи повинні об`єднатися з технологією blockchain

В ході панельної дискусії на Money20/20, Кассі Крэддок з Ripple, Йоана Сурпатеану з Domin Network та Каушік Станкія з Kraken досліджували еволюцію технології blockchain та її вплив на безпеку на ринку.

Усі учасники панелі погодились на важливості об`єднання традиційних фінансів (TradFi) з технологією blockchain для розуміння ширших наслідків та майбутнього blockchain.

Сурпатеану зауважила: `Blockchain допомагає оптимізувати та привертати споживачів у креативні індустрії. Співіснування TradFi та blockchain вже є реальністю і буде продовжуватися.`

Протягом Money20/20, спікери наголосили на важливості взаємодії, а Сурпатеану підкреслила це, зазначивши, що взаємодія запобігає фрагментації в блокчейнах та сприяє інноваціям.

Учасники панелі вказали на необхідність централізованих бірж як спосіб забезпечення платформ для роздрібних та інституційних клієнтів для участі у криптовалютному ринку.

A busy year for blockchain technology

Рефлектуючи на минулий рік, панель заглибилась у значний зріст криптовалютного ринку, особливо на ринку блокчейну.

`У 2017 році, приєднуючись до Сітігруп, девіз був `блокчейн, а не криптовалюта`. З того часу фокус знову зсунувся на інфраструктуру,` сказала Сурпатеану. `Зараз ми говоримо про капіталізацію криптомаркету понад 2,6 трильйона доларів США.`

Сурпатеану акцентує увагу на розробці технології, яка підтверджує та автентифікує дані на різних рівнях блокчейну, дозволяючи користувачам обмінювати цифрові предмети на фізичні, як токенізація. Багато компаній з сфери моди та геймінгу виявляють великий інтерес до цієї технології, оскільки вона допомагає збирати цінні узяття та зміцнювати їхні спільноти користувачів.

Станкія додатково висвітлив зріст Kraken та змінний ландшафт криптоіндустрії.

`Крипто значно старіло протягом останніх дванадцяти років. Зараз ми працюємо в 190 країнах, пропонуючи понад 200 токенів для торгівлі. Безпека, захищеність та відповідність до регуляторних норм у цій галузі значно покращилися,` сказав він.

Blockchain in payments and banking

Розмова потім перейшла до практичних застосувань блокчейну у платежах. Крэддок поділилась, як міжнародні платежі стали швидшими та ефективнішими.

`Легше відправити гроші до Австралії літаком, ніж відправити міжнародний банківський переказ. Технологія блокчейну виправляє цю неефективність,` сказала Крэддок.

Станкія підкреслив роль Kraken у сприянні великомасштабних транзакцій. Він пояснив, що інституційні клієнти мають зростаючий попит на миттєвий рух значних сум грошей по всьому світу, та безпека та захищеність, які надають централізовані біржі, є крайньо важливими для задоволення цього попиту.

Сурпатеану також висловила критичну думку щодо інтеграції банків з блокчейном.

`Банки могли б зробити більше, щоб інтегруватися в цю екосистему. Хоча в банках є талановиті команди, які розуміють криптовалюту, регуляторні проблеми та підпорядкована менталітет часто стримують їх,` сказала вона.

Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget стал официальным криптопартнером ЛАЛИГИ, предоставляя решения Web3. Партнерство с ведущими футболистами. Bitget растет и расширяет сотрудничество в спорте, привлекая миллионы пользователей. 🔥🤝🌍🏆
Просмотреть
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп, сын экс-президента, торгует мем-койнами и, по мнению активиста, путешествует во времени. Это ставит его в центр криптовалютного движения MAGA. 🚀🔮
Просмотреть
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
📈 Артур Хейес сомневается в повышении ставки ФРС на 50 базисных пунктов, считая это ошибкой из-за сильной американской экономики и массовых правительственных расходов. Он предвидит увеличение инфляции и колебания на рынках, ссылка на интервью доступна.
Просмотреть
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Образование через рабочую силу - ключ к успеху в Web3. Рост спроса на навыки блокчейна требует подготовки персонала к новым реалиям. Компании должны инвестировать в обучение сотрудников, чтобы следовать за временем. 🚀🔗📚🏢 #Web3 #образование
Просмотреть