Криптовалютні регуляції у США та CBDC: огляді.

Криптовалютні регуляції у США та CBDC: огляді.

JPMorgan відзначив у недавньому дослідницькому звіті, що у США криптовалютні регуляції рухаються в напрямку, що сприяє запуску центральної банківської цифрової валюти (CBDC), виявляючи негативне ставлення до прийняття криптовалютами місцевими банками та невідповідних стейблкоїнів.

Банк зауважує, що в останні місяці в США зросли ініціативи з регулювання криптовалют, які породили питання про напрямок регулювання криптовалют перед президентськими виборами у цьому році.

Аналітики під керівництвом Ніколаоса Панігірцоглу написали у звіті у середу: `Вони виступають проти монети, пов`язаної з ФРС, проти того, щоб американські банки працювали з криптовалютами, проти невідповідних стейблкоїнів, таких як Tether (USDT), і проти всіх токенів, крім Bitcoin (BTC) та Ethereum (ETH), які вважають цінними паперами.` `Вони виступають проти того, щоб їх класифікували так`, - каже він.

Закон про фінансову інновацію та технології для XXI століття (FIT21), прийнятий Палатою представників минулого місяця, все ще потребує затвердження Сенатом і, в кінцевому підсумку, президентом. Банк вважає, що це малоймовірно станеться перед виборами.

JPMorgan зазначив, що Конгрес скасував резолюцію про скасування бухгалтерського правила SAB 121, яке ускладнювало зберігання криптовалютних активів банками, але резолюція була ветована президентом Джо Байденом.

У звіті йдеться, що Закон про запобігання анти-спостереженню центральних банківських цифрових валют є спробою заблокувати CBDC у США, перешкоджаючи банкам Федерального резерву надавати певні продукти споживачам та використовувати центральну банківську цифрову валюту для грошової політики. Закон, що забороняє FED видавати CBDC, був прийнятий Палатою представників минулого місяця, але є невідомість, чи буде він прийнятий Сенатом.

Це не є інвестиційним порадам.

BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock усовершенствует соглашение с Coinbase для ETF iShares Bitcoin Trust, улучшая процессы вывода активов. Изменения увеличивают ликвидность и доступ для институциональных инвесторов. Недавние слухи о манипуляциях отвергнуты. Армстронг подчеркнул прозрачность и соответствие регуляторным стандартам Coinbase. 🚀🔒
Просмотреть
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
🔍 Обзор: Cоблюдение налогов на доходы от криптовалюты важно. Неправильные представления могут привести к проблемам с IRS. Руководство по уплате налогов в 2024 году. 📊 #налоги #криптовалюта
Просмотреть
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Банк Японии оставил ставки без изменений после укрепления инфляции до 2,8%. Фед резерв понизил ставки, Bitcoin и фондовый рынок растут. Bitcoin достиг $63 000, рыночная капитализация увеличилась на 2%. 📈🇯🇵🇺🇸🪙
Просмотреть
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Акции криптовалют на NYSE выросли после снижения ставок ФРС. Биткоин вырос на 4%, выгоды от низких процентных ставок. Riot Platforms и другие выросли на 5-6%. Ожидания положительной отраслевой динамики. 📈🪙
Просмотреть