Гігант Tether володіє 25% акцій Bitcoin-майнера Bitdeer

Гігант Tether володіє 25% акцій Bitcoin-майнера Bitdeer

Гігант стейблкоінів Tether тепер володіє 25% акцій Bitcoin-майнера Bitdeer

Видавець стейблкоінів Tether зараз контролює 25% акцій Bitcoin-майнера Bitdeer, згідно з останніми даними заяви, опублікованими комісією з цінних паперів та бірж США.

Це робить компанію, яка стоїть за Tether (USDT), другим за обсягом акціонером акцій BTC-майнера, після Victory Courage Ltd., яка зареєстрована на Bitdeer CEO Джіханом Ву. Перед призначенням в березні 2024 року Ву був співзасновником та колишнім CEO виробника ASIC Bitmain.

На момент написання цієї статті акції Bitdeer торгувалися за $7,15, що на 2% більше з моменту відкриття ринків у США. І цей Bitcoin-майнер побачив вражаючий приріст акційної ціни на 26% з початку травня.

У четвер, рано вранці, Tether Holdings Limited повідомила, що тепер контролює 23 587 360 акцій BTDR. Велике зростання її акцій Bitdeer є результатом угоди про приватне розміщення, яку вона уклала з майнером на минулому тижні. У зв`язку з цією угодою Bitdeer зміг залучити $100 мільйонів фінансування. Угода також включає опціон, який дозволяє Tether купити до 5 000 000 додаткових акцій за $10,00 за акцію протягом наступного року.

Bitdeer заявив, що планує використати отримані кошти для розширення своїх дата-центрів, розробки майнерів на базі ASIC та для інших загальних корпоративних цілей.

`З підтримкою Tether ми готові прискорити наш ріст і продовжувати наше лідерство в стійкому та ефективному майнінгу Bitcoin`, - сказав у прес-релізі на минулому тижні Лінгхуй Конг, головний комерційний директор Bitdeer. `Це партнерство становить величезну віху для Bitdeer, і ми розраховуємо на великі досягнення разом.`

Bitdeer подолав довгу дорогу, щоб отримати лістинг на Національній асоціації фондового ринку, де він торгується під тікером BTDR з минулого року. Він став публічною компанією через злиття з SPAC (спеціальною компанією з підприємств) Blue Safari Group минулого року після трьохкратних затримок.

Приватна продаж Bitdeer - не єдина угода Tether останніх часів.

У середу емітент USDT оголосив, що інвестував $19 мільйонів у групу XREX, фірму, яка також має підтримку від Китайського урядового національного розвиткового фонду. XREX заявила, що планує використати фінансування для розробки міжнародних платежів B2B на основі USDT та запуску XAU1, власної стейблкоін від U.S. долара.

Сінгапурське підприємство стартапу, XREX Singapore, щойно отримало Ліцензію Монетарної влади Сінгапуру на великі платіжні інституції, яка дозволяє їй працювати як процесор платежів у країні.

Відредаговано Андрю Гейвардом

BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock усовершенствует соглашение с Coinbase для ETF iShares Bitcoin Trust, улучшая процессы вывода активов. Изменения увеличивают ликвидность и доступ для институциональных инвесторов. Недавние слухи о манипуляциях отвергнуты. Армстронг подчеркнул прозрачность и соответствие регуляторным стандартам Coinbase. 🚀🔒
Просмотреть
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
🔍 Обзор: Cоблюдение налогов на доходы от криптовалюты важно. Неправильные представления могут привести к проблемам с IRS. Руководство по уплате налогов в 2024 году. 📊 #налоги #криптовалюта
Просмотреть
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Банк Японии оставил ставки без изменений после укрепления инфляции до 2,8%. Фед резерв понизил ставки, Bitcoin и фондовый рынок растут. Bitcoin достиг $63 000, рыночная капитализация увеличилась на 2%. 📈🇯🇵🇺🇸🪙
Просмотреть
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Акции криптовалют на NYSE выросли после снижения ставок ФРС. Биткоин вырос на 4%, выгоды от низких процентных ставок. Riot Platforms и другие выросли на 5-6%. Ожидания положительной отраслевой динамики. 📈🪙
Просмотреть