Моніка Лонґ про регулятивну ситуацію в США

Моніка Лонґ про регулятивну ситуацію в США

Money 20/20: Моніка Лонґ каже, що ‘SEC не є дружнім входом для нас у США’

Моніка Лонґ, Президент Ripple, приєдналася до Арджуна Харпала, старшого кореспондента CNBC, на Money 20/20, щоб обговорити інфраструктуру, необхідну для впровадження криптовалют.

Їх розмова була спрямована на тему `Будівництво Фундаментів Інфраструктури`, яка акцентувалася на сприйнятті та впровадженні цифрових активів традиційними фінансовими установами.

Лонґ відзначила значний зміщення у законодавстві США та традиційних фінансових установ, посилаючись на схвалення Bitcoin ETF в США як ключовий момент для прийняття криптовалют. `Участь BlackRock була великим моментом,` - сказала Лонґ. Багато фінансових установ поступово приймають технологію криптовалют, визнаючи її як сучасну фінансову структуру, сказала Лонґ.

Незважаючи на недавні схвалення Ethereum (ETH) та Bitcoin (BTC) ETF, Лонґ підкреслила потребу у більшій регулятивній ясності. Говорячи про реальні використання цифрових активів, Лонґ підкреслила переваги інституціонального децентралізованого фінансування в основних банківських операціях.

`Основні фінансові послуги, такі як депозити, платежі, кредитування, кредит, та капіталовкладення можуть скористатися від більш глобальної, відкритої та ефективної системи,` - сказала Лонґ, порівнюючи потенційний вплив блокчейну на фінанси з впливом Інтернету на комунікацію.

Лонґ згадала регулювання Міндинадзору Європейського Союзу як вельми яскравий приклад чіткої регулятивної рамки та натякнула на повільне, але постійно покращення відносин США з криптовалютами.

`Вхід на ринок США через SEC не звучить як двері, які будуть мати дружній, дружній вхід для нас,` - сказала Лонґ.

Лонґ виразила обережний оптимізм щодо регулятивної ясності в США, зауважуючи, що законодавство щодо стейблкоїнів може бути позитивним кроком. Приватний проти публічний блокчейн

Лонґ також обговорила дебати між приватними та публічними блокчейнами та зазначила, що приватні блокчейни все ще використовуються для технологій, таких як цифрові валюти центральних банків (ЦБЦБ), але були помітні досягнення в галузі публічних реєстрів.

Наприклад, Société Générale видала перший євро стейблкоін на публічному реєстрі. Ripple також запускає регульований стейблкоїн в доларах США. Шахрайство

Лонґ підкреслила різницю між шахрайською поведінкою та самою технологією, говорячи про наслідки скандалів, подібних FTX.

`Для пояснення, як галузь, є шахрайство, що сталося в разі фінансів FTX. Є явні порушення відповідності, порушення,` - сказала Лонґ. `Але це не означає, що технологія погана або що всі гравці взагалі малюють нас всіх одним щирим мазком шахраїв та злочинців.`

Крах та шахрайство FTX не відображають всю криптовалютну галузь - позитивні застосування блокчейну залишаються, підкреслила Лонґ.

`Існує наслідки тих подій, але важливо відрізняти шахрайство від законних застосувань технології,` - сказала вона.

Противостояние Ripple и SEC: Дедлайн по обжалованию
Противостояние Ripple и SEC: Дедлайн по обжалованию
Обзор: SEC наложила штраф $125 млн на Ripple. Судебное противостояние началось в 2020г. В июле 2023 года суд рассмотрел нарушения. 17 дней до дедлайна для апелляции SEC. Решение SEC может повлиять на бизнес Ripple. ⏳🔍
Просмотреть
SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
Coinbase и Ripple критикуют SEC за несогласованный подход к регулированию криптовалют и термин безопасность криптоактивов. Юристы считают, что SEC создает юридическую неопределенность, что усложняет рынок 🧐🔒.
Просмотреть
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство между Samourai и Tornado Cash важно для обоих сервисов. В центре - обвинения об отмывании денег. Разбирательства будут продолжены 17 декабря. 🕵️‍♂️🔒🔍
Просмотреть
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане инвесторов и незаконной деятельности. Сделка без признания вины закончилась штрафами и запретом на директоров. SEC ужесточает борьбу с криптопроектами, в том числе с Ethereum. 🚨🔒
Просмотреть