Сильний інтерес до Shiba Inu: потенційний прорив

Сильний інтерес до Shiba Inu: потенційний прорив

Shiba Inu бачить перспективний прорив серед зростаючого інтересу інвесторів

Shiba Inu (SHIB) бачить потенційний прорив в умовах зростаючого інвесторського інтересу, оскільки технічні показники свідчать про бичачий настрій.

Криптоаналітик Деві Сатоші поділився аналізом ринку токена Shiba Inu (SHIB), який показав відображення потенційного прориву.

Після періоду консолідації в межах симетричного трикутника цінова дія тепер вийшла зі свого попереднього місячного тренду, і лінія підтримки міцно утримується для вищого траєкторії.

Значущий вгору рух може бути неминучим, якщо поточний настрій продовжується і ціна проб`є верхню трендову лінію.

  • $SHIB графік виглядає перспективно, оскільки вийшов із попередньої місячної формації трикутника, і тепер лінія підтримки утримується для шляху вгору. Якщо ми прорветься через ту верхню діагональну лінію, ми злітаємо!!!!

Підвищений інтерес інвесторів підтримує бичачий сценарій

Шибапенденс, ентузіаст SHIB, підкреслив зростаючий інтерес їх японського друга до SHIB, додавши ще один аспект позитивного настрою.

Збільшений рівень усвідомлення токену серед інвесторів криптовалют свідчить про зростаючий інтерес до його можливостей. Ця органічна поліпшення інвесторського настрою може допомогти SHIB досягти свого прогнозованого прориву.

Як повідомляє The Crypto Basic, Shiba Inu відчув значний вибух інтересу великих інвесторів (Китів), з транзакціями на суму принаймні 100 000 доларів, що подвоїло річний середній показник, досягнувши піку у 764 за один день, найвищий за останні два місяці.

Це зростання активності китів відображає відновлений інтерес до SHIB і вказує на потенційні зміни в його ринковій динаміці.

Бичачий настрій вказує на потенційний прорив

Технічний аналіз вказує на бичий настрій, оскільки ціна SHIB блукає близько верхньої трендової лінії симетричного трикутника.

Цей прорив, разом з сильними скачками обсягу під час значних цінових рухів, свідчить про продовження вгорнявого тренду. Згідно з останнім оновленням, SHIB торгується на рівні $0.00002558, показуючи 2.13% падіння за останні 24 години.

Графік SHIB за день

Детальний аналіз ринкових показників розкриває важливі уявлення про поточний стан SHIB. Незважаючи на недавній спад, Bollinger Bands вказують на те, що токен торгується близько свого середнього значення за вказаний період, вказуючи на відносно низьку волатильність.

Крім того, індикатор Moving Average Convergence Divergence (MACD) сигналізує про слабкий бичачий настрій, з лінією MACD трохи вище сигнальної лінії.

Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Курс XRP борется за поддержку. Цены ниже $0.5920, но должны подняться выше $0.600 для роста. Поддержка на $0.5825. Сопротивление на $0.5920 и $0.600. 📉📈 #XRP #крипта
Просмотреть
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049: анализ рынка
Альткоины растут после Token 2049. Рост волатильности, лидируют SOL, ORDI, XRP. Инвесторы становятся бычьими, выбирая долгосрочные опционы. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Прогноз цены XRP: рост до $24-$31, возможно до $40.
Крипт журналист: Аналитик Egrag Crypto предсказал рост цены XRP до $24-31, возможно даже до $40. Он использовал анализ Эллиотта и волн. 🚀📈🔥
Просмотреть