Криптовалюти XRP та Dogecoin: шлях до $50 млрд

Криптовалюти XRP та Dogecoin: шлях до $50 млрд

2 криптовалюти досягнуть ринкової капіталізації в $50 мільярдів у другій половині року

Криптовалютний ринок у 2024 році побачив вибух активності, відзначений значними ростами для основних криптовалют, затвердженням біржових фондів Bitcoin (BTC) та Ethereum (ETH) та подією половинного зменшення BTC у квітні.

Умови для збільшення капіталізації в значній мірі залежать від більш широкого відновлення ринку криптовалют, але декілька активів мають міцні фундаментальні показники, ймовірно, що їх розвиток призведе до росту.

У цьому контексті Finbold визначив дві цифрові активи, які ймовірно досягнуть ринкової капіталізації в $50 мільярдів до другої половини року: XRP

  • XRP

Шлях XRP до ринкової капіталізації в $50 мільярдів був складним, і його ціна залишилася в основному на стадії консолідації нижче рівня $1. Токен зараз стикається з низьким тиском від ринкового настрою, маючи проблеми з підтримкою вище рівня $0.55.

Незважаючи на відсутність з останнього булішого року, XRP викликає оптимізм через останні правові досягнення між Ripple Labs і Комісією з цінних паперів та бірж (SEC).

  • Dogecoin (DOGE)

Dogecoin (DOGE) продемонстрував потенціал і волатильність, розмістивши його як визначений актив на ринку криптовалют. Останні події свідчать про можливість скорошнього росту Dogecoin.

Кити Dogecoin показали збільшений інтерес до провідної мем-монети, накопичуючи криптовалюту за останні дні. За тиждень ці капіталізовані інвестори додали понад 1 мільярд DOGE до свого стеку, що оцінюється у $157 мільйонів.

Крипто-трейдер Кевін подав подальші відомості щодо технічних показників, що вказують на невтішну розбіжність для Dogecoin.

Він підкреслив індикатор виходу за межі двомісячного Bollinger Bands, який сигналізує про значний рух вперше з листопада 2020 року.

Kрім того, наближення двомісячного LMACD сприятливе перетину вказує на значущий майбутній ціновий рух. Його аналіз показує, що Dogecoin готується до суттєвих переходів, схожих на його минулі підвози.

У той же час Dogecoin теж може скористатися своїми сталіми прихильниками, включаючи гендиректора Tesla (NASDAQ: TSLA) Ілона Маска, та пов`язаними продуктами.

На момент публікації Dogecoin торгується за $0.1631 і має ринкову капіталізацію у $23.58 мільярда, потребуючи зростання приблизно на 112% для досягнення позначки у $50 мільярдів.

Взлет токена Celsius CEL: рост на 62%
Взлет токена Celsius CEL: рост на 62%
CEL растет на 62%, RSI указывает на перекупленность, бум интереса к Celsius после реструктуризации и нового горного предприятия. 📈🚀
Просмотреть
Криптовалютный обзор: биткоин и эфириум вниз, целестия вверх
Криптовалютный обзор: биткоин и эфириум вниз, целестия вверх
📰 Криптовалюты сегодня борются: Биткоин снижается, Эфириум на грани поддержки, а Целестия выросла на 17.31%. Следите за обновлениями! #криптовалюты 💰📉🚀
Просмотреть
Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Курс XRP борется за поддержку. Цены ниже $0.5920, но должны подняться выше $0.600 для роста. Поддержка на $0.5825. Сопротивление на $0.5920 и $0.600. 📉📈 #XRP #крипта
Просмотреть
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть