Аналіз Bitcoin, Ethereum, Solana, XRP, BNB, DOGE, AVAX, SHIB, TON та ADA: ведмідь чи Таїр?

Аналіз Bitcoin, Ethereum, Solana, XRP, BNB, DOGE, AVAX, SHIB, TON та ADA: ведмідь чи Таїр?

Bitcoin, Ethereum, Solana, XRP, BNB, DOGE, AVAX, SHIB, TON та ADA Аналіз! Який з них ведмідь, а який Таїр?

Продовжуючи свою нестабільність в Bitcoin та альткоїнах, Santiment пояснив ведмежий настрій у топ-10 криптовалют.

Santiment пояснив, чи ведмедіє загальний ринковий тренд в криптовалютах, які він досліджує, або биковий.

Зараз Santiment стверджує, що співвідношення позитивних та негативних коментарів у соцмедіа показує, який тренд існує.

Отже, якщо співвідношення позитивних / негативних коментарів дорівнює 1, його інтерпретується як нейтральний настрій (ні очікувань на зростання, ні на ведмежі очікування), тоді більш високі ставки інтерпретуються як можливе досягнення ціни відповідної криптовалюти.

Аналіз ведмежого / бикового настрою Santiment включає в себе Bitcoin (BTC), Etheruem (ETH), BNB, Solana (SOL), XRP, Dogecoin (DOGE), Cardano (ADA), Toncoin (TON), Shiba Inu (SHIB) та Avalanche (AVAX).

Bitcoin (BTC):

Заявляючи, що співвідношення ведмедячих / бикових відносин для Bitcoin становить 1,59, Santiment сказав, що в даний момент це співвідношення є биковим.

За словами Santiment, який заявив, що цей показник побачив велике зростання наприкінці травня і після цього зростання була корекція, це зростання у травні позначило пік для BTC та крипторинків.

Etheruem (ETH):

Santiment стверджує, що відсоток ведмежого настрою становить 2,16 для Ethereum. Показуючи, що оптимізм інвесторів щодо ціни ETH зросло після схвалення ETF SEC, Santiment сказав, що цей високий показник може бути сигналом попередження та корекції для ціни.

BNB:

Santiment повідомив, що співвідношення ведмедячих до бикових відносин становить 2,94 для BNB. Пояснюючи, що лише один з кожних 4 коментарів про BNB є негативним, а інші 3 коментарі є позитивними, Santiment сказав, що незважаючи на ці позитивні коментарі, BNB не привертав увагу інвесторів.

За словами Santiment, ці позитивні коментарі інвесторів відображали те, як біржа Binance розглядала ринок, а не інтерес до BNB.

До ліва (LEFT):

Заявляючи, що співвідношення ведмедячих до бикових відносин становить 3,03 для SOL, Santiment сказав, що хоча цінова динаміка Solana була трохи розчаровуючою для інвесторів останнім часом, очікування радзі на SOL зростають.

`Здається, що все ще є велика кількість віруючих, що SOL піде на ще одну хвилю, схожу на його несподівану хвилю у третьому кварталі 2021 року.`

XRP:

Пояснюючи, що співвідношення ведмедячих до бикових відносин становить 1,62 для XRP, Santiment сказав, що XRP є однією з найбільш розчаровуючих виконавчих криптовалют за останні кілька місяців, одразу після Cardano.

Вказавши, що співвідношення ведмедячих до бикових відносин показує зростання для XRP, Santiment сказав: `Те, що співвідношення показує помірний вгороджній тренд, є ознакою того, що люди нетерплячи чекають на підйом.`

Dogecoin (DOGE):

Для Dogecoin цей показник становить 2,06.

Кажучи, що DOGE постійно коливається, Santiment сказав: `Незважаючи на позитивні коментарі про DOGE, немає стабільності в ціні. Тоді настрій до DOGE може бути відображенням того, як інвестори сприймають мем-монети взагалі, а не цей конкретний актив.`

Cardano (ADA):

Заявивши, що показник для ADA становить 3,42, Santiment сказав, що Cardano, як і XRP, не зміг показати очікувані результати у 2024 році.

За словами Santiment, більше позитивних коментарів, незважаючи на погані результати, можуть бути ознакою оптимізму та бикового настрою для ADA.

Toncoin (TON):

Заявивши, що співвідношення ведмедячих до бикових відносин становить 0,56 для TON, Santiment оголосив, що Toncoin став одним з фаворитів 2024 року, збільшивши свою ринкову ціну більш ніж у три рази лише за останні 3 місяці.

Santiment сказав, що, залежно від показника, інвестори можуть почати забирати прибуток та додав, що інвестори можуть трохи подовжити радзі в тіні FUD.

Shiba Inu (SHIB):

При цьому цей показник для SHIB становить 2,09, SHIB спостерігає позитивний настрій протягом близько 7 тижнів.

Santiment зауважив, що це трохи дивно, оскільки ціна SHIB не наблизилася до будь-якого стійкого відновлення з масштабного піку ціни на початку березня.

Avalanche (AVAX):

Наостанок, співвідношення ведмедячих до бикових відносин для AVAX становить 2,22.

Заявивши, що AVAX розчарував інвесторів після неуспішних спроб радзі, Santimnet сказав: `Оскільки позитивних та негативних коментарів більше ніж удвічі, це показує, що інвестори ще не очікують підйому ціни Avalanche.`

* Це не інвестиційна порада.

Взлет токена Celsius CEL: рост на 62%
Взлет токена Celsius CEL: рост на 62%
CEL растет на 62%, RSI указывает на перекупленность, бум интереса к Celsius после реструктуризации и нового горного предприятия. 📈🚀
Просмотреть
Криптовалютный обзор: биткоин и эфириум вниз, целестия вверх
Криптовалютный обзор: биткоин и эфириум вниз, целестия вверх
📰 Криптовалюты сегодня борются: Биткоин снижается, Эфириум на грани поддержки, а Целестия выросла на 17.31%. Следите за обновлениями! #криптовалюты 💰📉🚀
Просмотреть
Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Курс XRP борется за поддержку. Цены ниже $0.5920, но должны подняться выше $0.600 для роста. Поддержка на $0.5825. Сопротивление на $0.5920 и $0.600. 📉📈 #XRP #крипта
Просмотреть
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть