Криптосектор стартував місяць зі зниженням цін Ethereum

Криптосектор стартував місяць зі зниженням цін Ethereum

Ціна Ethereum зазнала зниження на 3,62% за останній тиждень. Схвалення списків spot ETH ETF ще не враховано, оскільки ETH переживає збільшені спади.

Загалом криптосектор розпочав місяць зі зусиль, щоб пробити опір поза минуломісячною розвиненою динамікою. Лідируюча криптовалюта Bitcoin має труднощі в пробитті опори на рівні $69K. Паралельно, зі збільшеною волатильністю, ціна Ethereum також має труднощі в перевищенні ключових рівнів опори $3700 та $3800.

Зазначимо, що схвалення списку spot Ethereum ETF ще не враховано. Найбільша альткоін показав збільшення цінових спадів за останній тиждень. Після свого останнього руху вгору, коли ціна сягнула $3,973 27 травня, трейдери очікували, що Ethereum дійде до рівня $4K. Однак протягом наступних днів відбулася вразлива зміна, і ціни на ETH знизились до щотижневого мінімуму у розмірі $3,702 наприкінці травня. Аналіз ціни ETH за 24 години

Протягом останніх 24 годин ціна Ethereum на ринку була свідком збільшеної волатильності. ETH показала зниження на 1,3% від зони $3.8K попереднього дня. Рух вниз знайшов підтримку на рівні $3,738, перед тим як відновитися трохи і перевищити $3,750.

На момент написання цього тексту, Ethereum торгується по $3,757. Зазначимо, що обсяг торгів за 24 години показав зростання на 11,23%, записавши $13 млрд за даними CMC. Графік цін ETH/USDT за день (Джерело: TradingView)

Проведений аналіз за місяць показує зростання ціни Ethereum на 20,40% за даними TradingView. Проте його тижневий результат свідчить про зниження ціни на 3,62%, що свідчить про останню низкотравматичну тенденцію. Більше того, на щоденному графіку цін виявлено биковий перехід. Це підтверджується перетином короткострокової 9-денної MA понад довгостроковою 21-денною MA.

Зазначимо, що щоденний RSI ETH становить 61,77, вказуючи на потенційну перекупленість. Аналітики передбачають, що ціна Ethereum може перетнути позначку в $4K у наступні тижні. Проте, останній бездіяльність на ринковій ціні та неспроможність биків подальше піднімати ціну свідчать про затримку в досягненні позначки $4K.

З іншого боку, кити ETH зберегли свої збільшені рухи за останній тиждень. Останні 24 години було свідком кількох рухів китів, включаючи один значний переказ у розмірі 18,646 ETH, приблизно вартістю $70 млн від протоколу Liquity до анонімного гаманця.

Загалом, глобальний крипторинок відзначився зниженням на 0,78% у капіталізації ринку та збільшенням на 3,54% в денному торговельному обсязі.

Ethereum: бычий тренд и инвестиционные сигналы
Ethereum: бычий тренд и инвестиционные сигналы
Ethereum (ETH) наблюдает бычий тренд с ростом цены и активностью торговли, привлекая инвестиции в ETF. Технические данные указывают на потенциальный сигнал к продаже. 🔥📈 #Ethereum #ETF #быки
Просмотреть
Перспективы курса Ether: Steno Research
Перспективы курса Ether: Steno Research
Steno Research считает, что падение курса Ether может завершиться, благоприятно для Ethereum активность onchain. ETH выросла на 8%, а CD20 - на 11%. Ethereum превосходит биткоин в развитии DeFi и NFT. Учет ETF и снижение доходов от транзакций причины превосходства биткоина, считает аналитик. Ethereum может стать контрарианской ставкой к концу года. 😎⚡
Просмотреть
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Ethereum достигла отметки $2,500, возможен рост до $2,550. Приоритет на боковике $2,480. MACD снижается, RSI повышается. Поддержка на уровне $2,385, сопротивление на $2,500. 📈🚀
Просмотреть
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Эфириум растет на 6% после решения разделить обновление Pectra на две фазы в 2025 году. Ожидается улучшение опыта использования кошелька и улучшение работы Ethereum Virtual Machine. Важно преодолеть сопротивление в $2,595. 🚀📈
Просмотреть