Криптосектор стартував місяць зі зниженням цін Ethereum

Криптосектор стартував місяць зі зниженням цін Ethereum

Ціна Ethereum зазнала зниження на 3,62% за останній тиждень. Схвалення списків spot ETH ETF ще не враховано, оскільки ETH переживає збільшені спади.

Загалом криптосектор розпочав місяць зі зусиль, щоб пробити опір поза минуломісячною розвиненою динамікою. Лідируюча криптовалюта Bitcoin має труднощі в пробитті опори на рівні $69K. Паралельно, зі збільшеною волатильністю, ціна Ethereum також має труднощі в перевищенні ключових рівнів опори $3700 та $3800.

Зазначимо, що схвалення списку spot Ethereum ETF ще не враховано. Найбільша альткоін показав збільшення цінових спадів за останній тиждень. Після свого останнього руху вгору, коли ціна сягнула $3,973 27 травня, трейдери очікували, що Ethereum дійде до рівня $4K. Однак протягом наступних днів відбулася вразлива зміна, і ціни на ETH знизились до щотижневого мінімуму у розмірі $3,702 наприкінці травня. Аналіз ціни ETH за 24 години

Протягом останніх 24 годин ціна Ethereum на ринку була свідком збільшеної волатильності. ETH показала зниження на 1,3% від зони $3.8K попереднього дня. Рух вниз знайшов підтримку на рівні $3,738, перед тим як відновитися трохи і перевищити $3,750.

На момент написання цього тексту, Ethereum торгується по $3,757. Зазначимо, що обсяг торгів за 24 години показав зростання на 11,23%, записавши $13 млрд за даними CMC. Графік цін ETH/USDT за день (Джерело: TradingView)

Проведений аналіз за місяць показує зростання ціни Ethereum на 20,40% за даними TradingView. Проте його тижневий результат свідчить про зниження ціни на 3,62%, що свідчить про останню низкотравматичну тенденцію. Більше того, на щоденному графіку цін виявлено биковий перехід. Це підтверджується перетином короткострокової 9-денної MA понад довгостроковою 21-денною MA.

Зазначимо, що щоденний RSI ETH становить 61,77, вказуючи на потенційну перекупленість. Аналітики передбачають, що ціна Ethereum може перетнути позначку в $4K у наступні тижні. Проте, останній бездіяльність на ринковій ціні та неспроможність биків подальше піднімати ціну свідчать про затримку в досягненні позначки $4K.

З іншого боку, кити ETH зберегли свої збільшені рухи за останній тиждень. Останні 24 години було свідком кількох рухів китів, включаючи один значний переказ у розмірі 18,646 ETH, приблизно вартістю $70 млн від протоколу Liquity до анонімного гаманця.

Загалом, глобальний крипторинок відзначився зниженням на 0,78% у капіталізації ринку та збільшенням на 3,54% в денному торговельному обсязі.

Етер знову засяє за підтримки Steno Research
Етер знову засяє за підтримки Steno Research
Ethereum знову засяє - Steno Research. Ефір подвоївся порівняно з біткоїном. Зниження ставок Федрезерву покращить активність наланцюга. Ефір може знову виблискнути. 🚀🌟
Переглянути
Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ethereum знову піднявся до $2,500, індикатори підтримуєть якість руху вгору. Перешкоди на шляху - $2,550 та $2,800. Опора - $2,385 / перше падіння може до $2,320 та $2,250. 📈🚀
Переглянути
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після розбиття оновлення Пектра на дві фази. Розробники Ethereum вирішили зробити оновлення менш важким та покращення гаманця. Єму можливе подальше зростання до $2595. 📈
Переглянути
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути