Прогноз ціни Dogecoin: кити додають 1 млрд DOGE за тиждень

Прогноз ціни Dogecoin: кити додають 1 млрд DOGE за тиждень

Прогноз ціни Dogecoin, так як кити додають 1 мільярд DOGE за тиждень

Величезні гравці на ринку Dogecoin (DOGE) показали збільшений інтерес до провідної мем-монети, накопичуючи криптовалюту протягом останніх днів. Протягом тижня ці висококапіталізовані інвестори додали понад 1 мільярд DOGE до свого стеку, що оцінюється у $157 мільйонів.

Finbold отримав ці дані від Santiment 4 червня, фільтруючи адреси Dogecoin, які утримують від 100 мільйонів до 1 мільярда DOGE. Зазначимо, що графік показує, що кити наразі утримують 31,15 мільярда DOGE за $0,157 за один Dogecoin.

Проте, на 27 травня це число було 30,1 мільярда, що призвело до бичачої акумуляції 1,05 мільярда монет.

Цікаво, що відомий криптовалютний трейдер і аналітик цептовалют, Алі Мартінес, помітив схожу поведінку упродовж останніх днів. Мартінес раніше повідомив про акумуляцію 700 мільйонів DOGE з 28 травня до 31 травня, що оцінилось у $110 мільйонів. Пізніше аналітик звітував про акумуляцію 200 мільйонів Dogecoin китом з 30 травня до 4 червня.

Крім того, Алі Мартінес звернув увагу на 47% відставання ціни від цих висот до ціни Dogecoin в травні. 1 травня аналітик опублікував ланцюжок, показуючи, що DOGE вибився з опускаючогося трикутника, сформованого у цей період.

За словами Мартінеса, це свідчить про ще один патерн, попередньо бачений в 2017 та 2021 роках. Особливо, відставання у 40% і 56% передбачало дві великі пули наростання на 982% та 12 197% в кожному бичемаркеті відповідно.

Трейдер вважає, що це може підкинути DOGE на перший рівень у $1 і далі до $6. Однак ці ціни означали б капіталізацію Dogecoin у $144 мільярдів та $864 мільярдів відповідно, що є досить високими капіталізаціями ринку.

У 2024 році #DOGE знову вибився з опускаючогося трикутника!

Наразі відбувається 47% поправку ціни, дуже схожу на попередні цикли, що може запалити наступний бичий рух у $DOGE!

`chart`

У підсумку, кити Dogecoin сигналізують про бичі наміри, накопичуючи 1 мільярд монет за останній тиждень. Крім того, технічний аналіз прогнозує DOGE вище $1 за монету, але економічні фундаментали можуть поставити виклики перед досягненням цієї позначки.

Disclaimer: The content on this site should not be considered investment advice. Investing is speculative. When investing, your capital is at risk.
Взлет токена Celsius CEL: рост на 62%
Взлет токена Celsius CEL: рост на 62%
CEL растет на 62%, RSI указывает на перекупленность, бум интереса к Celsius после реструктуризации и нового горного предприятия. 📈🚀
Просмотреть
Криптовалютный обзор: биткоин и эфириум вниз, целестия вверх
Криптовалютный обзор: биткоин и эфириум вниз, целестия вверх
📰 Криптовалюты сегодня борются: Биткоин снижается, Эфириум на грани поддержки, а Целестия выросла на 17.31%. Следите за обновлениями! #криптовалюты 💰📉🚀
Просмотреть
Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Курс XRP борется за поддержку. Цены ниже $0.5920, но должны подняться выше $0.600 для роста. Поддержка на $0.5825. Сопротивление на $0.5920 и $0.600. 📉📈 #XRP #крипта
Просмотреть
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Цена токена Jupiter на фоне роста объема операций на DEX
Обзор: Цена токена Jupiter снижается на фоне роста объемов операций на DEX. Наблюдается увеличение активных кошельков и общего объема активов. Структура собственности остается ключевой проблемой. Технический анализ указывает на возможное восстановление цены. 📉💼🚀
Просмотреть