SHIB: Сигнали Червоної Зони при Прориві Підтримки

SHIB: Сигнали Червоної Зони при Прориві Підтримки

Shiba Inu (SHIB) Enters `Red Zone` After Price Drops Below Crucial Support

Shiba Inu повільно набирало обертів на ринку та виглядало так, ніби було досить добре позиціоновано для можливого стрибка вгору. Однак речі змінились швидше, ніж можна було б очікувати. Ціна впала нижче 50 EMA і не повертається.

Наразі позиція SHIB є невизначеною в результаті цього раптового спаду. Прорив нижче 50 EMA, критичного рівня підтримки, вказує на те, що продавці мають перевагу. 200 EMA, яка наразі дуже аккуратно утримує лінію знизу, є наступною основною підтримкою.

SHIB може протестувати 200 EMA та, можливо, подальше зниження, якщо ведмеді продовжують тиснути. Обсяг продажу помітно збільшився після того, як SHIB прорвався нижче 50 EMA. Це може вказувати на те, що трейдери скорочують свої втрати через відсутність впевненості, і ця тенденція може ще більше загостритись.

Додатково, на спадному тренді RSI наразі тримається трохи вище зони перепроданості. Хоча це вказує на те, що SHIB перепроданий наразі, відновлення не гарантовано. Технічний аналіз сильно залежить від рухомих середніх, які наразі не сприятливі для SHIB. 20 EMA робить ведмежу перетинку, коли перетинається знизу 50 EMA.

Слід уважно стежити за цими патернами, оскільки вони часто сигналізують про наближення спадів. Більш того, усі основні рухомі середні наразі торгуються нижче ціною, що загалом є дуже ведмежим сигналом.

З огляду на поточний рух ціни, виглядає так, що SHIB потребує значного підйому, щоб запобігти додатковим втратам. В ідеальному світі він швидко повернув би 50 EMA, щоб підсилити довіру ринку. 200 EMA є потенційним рівнем підтримки, на який трейдери повинні звертати увагу, але якщо цей рівень буде прориватися, їм також слід готуватися до додаткових спадів.

Математическое обоснование роста XRP до $20-30
Математическое обоснование роста XRP до $20-30
🚀 Топ-аналитик обосновывает цену XRP в $20-30. Консолидация за 7 лет - база для роста. Рынок готов к параболическому движению. ETH и XRP капитализации соответствуют целям. XRP готов к выходу из фазы - $10 возможен. 🌟
Просмотреть
Цена SOL готовится к новому росту
Цена SOL готовится к новому росту
Цена SOL стабильно растет, удерживая зону поддержки $140. Преодоление сопротивления $152 откроет путь к новым высотам. Технические индикаторы указывают на бычий импульс. 🚀📈 #SOL #криптовалюта
Просмотреть
Polkadot: остановка ниже $4,5 после запуска Agile Coretime
Polkadot: остановка ниже $4,5 после запуска Agile Coretime
Polkadot (DOT) не удерживает $4,5 даже после запуска Agile Coretime. Бычьи ограничения, недостаточное использование улучшений и сопротивление $4,5 вызывают сомнения даже с внедрением Polkadot 2.0. Но Agile Coretime может изменить игру, обеспечивая гибкость и увеличивая масштабируемость. 📉🔒🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть
Взлет токена Celsius CEL: рост на 62%
Взлет токена Celsius CEL: рост на 62%
CEL растет на 62%, RSI указывает на перекупленность, бум интереса к Celsius после реструктуризации и нового горного предприятия. 📈🚀
Просмотреть