Прогноз на ціну Toncoin (TON) згідно з даними про Notcoin

Прогноз на ціну Toncoin (TON) згідно з даними про Notcoin

Ціна Toncoin (TON) може продовжити зростання на фоні Notcoin

Ціна Toncoin (TON) бореться за закриття вище критичного рівня підтримки, що може змінитися з появою Notcoin.

Інвестори, які віддають перевагу зростанню над прибутком, можуть підтвердити утримку TON. Toncoin захищений від падіння.

Ціна Toncoin здобула користь від останньої булічності, пов`язаної з Notcoin (NOT). NOT є вихідним токеном веб3 гри на блокчейні Toncoin. Альткойн вирос в більше ніж на 220% за останній тиждень, що також викликало оптимізм росту серед власників TON.

Ринок позитивний стосовно зростання, з індикатором злиття конвергенції - дивергенції (MACD), що вказує в тому ж напрямку. MACD є індикатором імпульсу, який слідує за тенденцією, що показує відношення між двома рухомими середніми ціни активу, допомагаючи визначити потенційні сигнали купівлі та продажу.

Він складається з лінії MACD, сигнальної лінії та гістограми для оцінки напрямку ринку та імпульсу.

Цей індикатор перебуває на межі бичачого кросовера, що свідчить про ймовірне подальше зростання. Як тільки бари на гістограмі стануть зеленими, цей потенціал буде підтверджено.

Додатково, оптимізм також випливає з відсутності можливого здобутку прибутку у власників TON. При спостереженні активних адрес за прибутковістю можна зауважити, що менше 19% участь інвесторів наразі є прибутковими.

Інвестори в прибутку здійснюють операції на мережі з метою забезпечення своїх прибутків. Однак, оскільки вони не домінують у мережі, будь-яка шкода, яку вони могли нанести, мінімізується.

Прогноз Ціни TON: $7 Знову У Видимому Майбутньому

Якщо ціна Toncoin буде слідувати вищезазначеним шляхом, то очікується ралі. З TON, який продається за $6,6 на час написання, він може перехитнути бар`єру у $7.0. Ця підтримка тримала альткоін понижче ніж зараз.

Перелом може викликати бичачість у всьому ринку, торкаючись цін вгору. На даний момент $7.6 позначає точковий максимум, і якщо оптимізм залишиться незмінним, ціна Toncoin може сформувати новий ATH вище $7.6.

Однак, якщо зламування $7.0 знову не вдасться, TON втратить цю биччість. Хоча наступна основна підтримка знаходиться на рівні $6,5, ціна Toncoin ніколи не залишалася вище її, що робить альткоїн вразливим до зниження. В результаті бичі теза буде відхилена.

Математическое обоснование роста XRP до $20-30
Математическое обоснование роста XRP до $20-30
🚀 Топ-аналитик обосновывает цену XRP в $20-30. Консолидация за 7 лет - база для роста. Рынок готов к параболическому движению. ETH и XRP капитализации соответствуют целям. XRP готов к выходу из фазы - $10 возможен. 🌟
Просмотреть
Цена SOL готовится к новому росту
Цена SOL готовится к новому росту
Цена SOL стабильно растет, удерживая зону поддержки $140. Преодоление сопротивления $152 откроет путь к новым высотам. Технические индикаторы указывают на бычий импульс. 🚀📈 #SOL #криптовалюта
Просмотреть
Polkadot: остановка ниже $4,5 после запуска Agile Coretime
Polkadot: остановка ниже $4,5 после запуска Agile Coretime
Polkadot (DOT) не удерживает $4,5 даже после запуска Agile Coretime. Бычьи ограничения, недостаточное использование улучшений и сопротивление $4,5 вызывают сомнения даже с внедрением Polkadot 2.0. Но Agile Coretime может изменить игру, обеспечивая гибкость и увеличивая масштабируемость. 📉🔒🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть
Взлет токена Celsius CEL: рост на 62%
Взлет токена Celsius CEL: рост на 62%
CEL растет на 62%, RSI указывает на перекупленность, бум интереса к Celsius после реструктуризации и нового горного предприятия. 📈🚀
Просмотреть