Інституційні інвестори вливають кошти в Bitcoin та альткоїни: огляд ринку

Інституційні інвестори вливають кошти в Bitcoin та альткоїни: огляд ринку

Інституційні інвестори вкладають кошти в Bitcoin (BTC) та ці дві альткоїни!

У той час як провідна криптовалюта Bitcoin останніми тижнями слідує горизонтальному курсу, вона коливалася між $67,000 та $68,000.

Поки загальне очікування на ринку залишається позитивним, Coinshares опублікував свій щотижневий звіт про криптовалюту.

Заявивши, що минулого тижня відбувся влив коштів у розмірі 185 мільйонів доларів у продукти інвестування в криптовалюту, Coinshares заявив, що від початку року сума вливів перевищила межу в 15 мільярдів доларів. Сентимент на Ethereum (ETH) змінився!

При детальному розгляді криптофондів можна було помітити, що більшість коштів була вкладена в Bitcoin.

У той час як BTC отримав влив в розмірі $148 мільйонів, найбільша альткоїна Ethereum (ETH) повернулася і також отримала влив в розмірі $33.5 мільйони цього тижня.

Спостерігалася вивідка у розмірі $3.5 мільйонів у короткостроковий фонд BTC, індексований до спаду Bitcoin.

При розгляді інших альткоїнів, Solana (SOL) отримала влив в розмірі $5.8 мільйонів, Chainlink (LINK) $1 мільйон, а Litecoin (LTC) $0.6 мільйонів. `Bitcoin побачив загальний влив в розмірі $148 мільйонів, у той час як короткостроковий біткоїн побачив загальний вивід в розмірі $3.5 мільйонів ще одного тижня, що свідчить про позитивний настрій серед інвесторів ETF.

Ethereum побачила вливи вже другий тиждень після схвалення SEC ETF на місці, яка очікується запустити в липні 2024 року.

Це представляє собою поворот у сентименті інвесторів стосовно ETH, який раніше побачив загальний вивід у розмірі $200 мільйонів протягом 10 тижнів.

Ця позитивна новина для Ethereum також позначилася на Solana, яка відзначила ще один влив в розмірі $5.8 мільйонів на минулому тижні.`

При огляді регіональних вливів та вивідок коштів фондів було помічено, що перше місце по вливу зайняли США з величезним вливом у розмірі 130 мільйонів доларів.

Після США другим за місцем був Швейцарія з 36.8 мільйонами доларів, а третім — Канада з 24.6 мільйонами доларів.

Наприкінці цього періоду Швеція отримала 5.1 мільйонів доларі, в той час як Бразилія зазнала вивід у розмірі 4.4 мільйонів доларів.

*Це не інвестиційні поради.

Проблемы с регулированием: Хоскинсон предостерегает от политизации криптоиндустрии
Проблемы с регулированием: Хоскинсон предостерегает от политизации криптоиндустрии
Кардано основатель Хоскинсон предупреждает о проблемах с World Liberty Financial, поддерживаемой Трампом, она может привести к регуляторным и политическим проблемам в криптоиндустрии. 🚨🔥
Просмотреть
BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock усовершенствует соглашение с Coinbase для ETF iShares Bitcoin Trust, улучшая процессы вывода активов. Изменения увеличивают ликвидность и доступ для институциональных инвесторов. Недавние слухи о манипуляциях отвергнуты. Армстронг подчеркнул прозрачность и соответствие регуляторным стандартам Coinbase. 🚀🔒
Просмотреть
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
🔍 Обзор: Cоблюдение налогов на доходы от криптовалюты важно. Неправильные представления могут привести к проблемам с IRS. Руководство по уплате налогов в 2024 году. 📊 #налоги #криптовалюта
Просмотреть
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Банк Японии оставил ставки без изменений после укрепления инфляции до 2,8%. Фед резерв понизил ставки, Bitcoin и фондовый рынок растут. Bitcoin достиг $63 000, рыночная капитализация увеличилась на 2%. 📈🇯🇵🇺🇸🪙
Просмотреть