Гала: сигнал купівлі для подовження прибутку

Гала: сигнал купівлі для подовження прибутку

Гала спалахує сигнал купівлі, спрямовуючи на подовження прибутку

Ціна Гали (GALA) трималася в горизонтальному каналі з 12 квітня, сигналюючи відносний баланс між купівельним та продажним тиском.

Оскільки спалахує сигнал покупки за співвідношенням ринкової вартості до реалізованої вартості (MVRV), ціна токена може пробити верхню лінію каналу, щоб подовжити поточні прибутки.

Гала користується биковою настановою

Ціна Гали (GALA) трималася в горизонтальному каналі протягом останніх двох місяців, що вказує на консолідацію ціни в межах певного діапазону.

Цей канал утворюється, коли баланс між купівлею та продажем активу запобігає ціні тренувати в якому-небудь напрямку.

Верхня лінія цього каналу утворює опір, тоді як нижня лінія утворює підтримку. GALA продовжує зіткнення з опорою на рівні $0,053, тоді як вона сформувала підтримку на рівні $0,038.

На момент написання, GALA обмінювалася за $0,046, рухаючись у напрямку верхньої лінії цього каналу. Токен може пройти цей рівень опори, якщо ринкові учасники дотримуються сигналів купівлі, які спалахували його співвідношення MVRV.

На момент написання співвідношення MVRV GALA, оцінене за допомогою 30-денного і 365-денного рухових середніх, складало -21.69% і -71.57% відповідно.

Цей показник відстежує поточну ринкову ціну GALA та середню ціну, за яку були придбані її токени. Коли співвідношення MVRV GALA є позитивним і більшим за одиницю, аналітики вважають його переоціненим. Це означає, що поточна ринкова вартість активу значно вища за ціну, за яку більшість інвесторів придбали свої утримання.

З іншого боку, від`ємне співвідношення MVRV означає, що токен недооцінений, оскільки його ринкова ціна нижча за середню ціну покупки всіх його токенів в обігу.

Від`ємне співвідношення MVRV створює гарну можливість для покупки, оскільки це означає, що актив торгується за значенням нижчим за його історичну вартість.

Крім того, незважаючи на коливання GALA в межах вузького діапазону, учасники фьючерсного ринку підтримали булішу перспективу. Це було взято з токена позитивної процентної ставки.

Прогноз ціни GALA: Бики мають верхню руку

Підтверджуючи зростання булішої настанови до GALA, показники з його індикатора збіжності середньої ковзної (MACD) показали, що лінія MACD (синій) має намір перетнути лінію сигналу (оранжевий) та нульові лінії.

Коли лінія MACD активу має намір перетнути лінію сигналу, це свідчить про зростання приводу до зростання ціни. Трейдери розглядають це як показник того, що ціна активу може збільшитися.

Позитивні значення, які повернув Гала Індекс Елдера-Рей, підтвердили позицію вище.

На момент написання, значення індикатора становило 0,0025.

Цей показник вимірює відношення між силою покупців та продавців ETH на ринку. Коли його значення позитивне, ведмежа сила домінує на ринку.

Якщо бики продовжують домінувати на ринку GALA, його ціна може сходити до $0,049.

Однак будь-якому вибуху продажного тиску може призвести до падіння ціни до підтримки на рівні $0,038.

Polkadot: остановка ниже $4,5 после запуска Agile Coretime
Polkadot: остановка ниже $4,5 после запуска Agile Coretime
Polkadot (DOT) не удерживает $4,5 даже после запуска Agile Coretime. Бычьи ограничения, недостаточное использование улучшений и сопротивление $4,5 вызывают сомнения даже с внедрением Polkadot 2.0. Но Agile Coretime может изменить игру, обеспечивая гибкость и увеличивая масштабируемость. 📉🔒🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть
Взлет токена Celsius CEL: рост на 62%
Взлет токена Celsius CEL: рост на 62%
CEL растет на 62%, RSI указывает на перекупленность, бум интереса к Celsius после реструктуризации и нового горного предприятия. 📈🚀
Просмотреть
Криптовалютный обзор: биткоин и эфириум вниз, целестия вверх
Криптовалютный обзор: биткоин и эфириум вниз, целестия вверх
📰 Криптовалюты сегодня борются: Биткоин снижается, Эфириум на грани поддержки, а Целестия выросла на 17.31%. Следите за обновлениями! #криптовалюты 💰📉🚀
Просмотреть
Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Курс XRP борется за поддержку. Цены ниже $0.5920, но должны подняться выше $0.600 для роста. Поддержка на $0.5825. Сопротивление на $0.5920 и $0.600. 📉📈 #XRP #крипта
Просмотреть