Криптовалютні BTC та ETH: різні шляхи

Криптовалютні BTC та ETH: різні шляхи

Чому Bitcoin (BTC) та Ethereum (ETH) можуть обрати різні шляхи

Кореляція між Bitcoin (BTC) та Ethereum (ETH) продовжує ще більше віддалятися, оскільки останній не вдається взяти верх над BTC. На початку року один BTC коштував приблизно 14 ETH.

Проте, неімпонуюча цінова дія альткоїнов забезпечила те, що 1 BTC дорівнює 18 ETH. На момент публікації, ціна Bitcoin складала $67,628, в той час як ETH оцінювалася в $3,789. Різні напрямки, в яких рушили ці криптовалюти, також відображались у ринковій ліквідації.

Згідно з Coinglass, в останні 24 години було ліквідовано контрактів на суму $14,12 млн ETH. Більшість цих позицій були довгими. Однак ліквідації Bitcoin були меншими на суму $3,20 млн, з яких більшість були короткими позиціями.

Див. також: Карта ліквідацій криптовалютного ринку (Джерело: Coinglass)

Coin Edition придивився до графіка ETH/BTC, який є важливою метрикою на криптовалютному ринку. З нашого спостереження випливає, що відношення стало настільки високим, як 0,057 21 травня. Це було частково через схвалення етф на місці Ethereum.

Однак дані, отримані з TradingView, показали, що домінантність зменшилася. На момент написання цього тексту ETH коштувала 0,055 BTC. Аналіз графіка показав, що була опір на рівні 0,051, який бики ETH змогли прорвати.

Проте, якщо не буде взято належної обережності, спад ціни ETH може знизити відношення до опору. Неудача утримати цю точку може вести до падіння до 0,048, де стоїть критична підтримка.

Погляд на індикатори, такі як Awesome Oscillator (AO), посилив твердження, що домінантність ETH може продовжити знижуватися. На момент написання цього тексту AO був позитивним, що вказувало на биковий настрій.

Проте, червоні області гістограми на індикаторі показували, що ця бикова теза може не тривати. Більше того, показник відносної сили (RSI) знизився після досягнення перекупленої області.

Див. також: Щоденний графік ETH/BTC (Джерело: TradingView)

З вигляду на річі, ціна BTC може спробувати піднятися до $70,000. Проте ETH може зменшитися в напрямку вгору, що вказує на те, що її ціна може впасти до $3,500.

З іншого боку, речі можуть змінитися на користь ETH, коли спотові ЕТФ почнуть торгувати у реальному часі. Якщо ми підемо за впливом спотових ЕТФ Bitcoin на BTC, то ETH може розіграти до $4,500 протягом кількох тижнів.

Відмова від відповідальності: Інформація, представлена в цій статті, носить виключно інформаційний та освітній характер. Стаття не становить фінансової поради або поради будь-якого виду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які втрати, понесені в результаті використання згаданого вмісту, продуктів або послуг. Читачам рекомендується проявляти обережність перед вживанням будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Polkadot: остановка ниже $4,5 после запуска Agile Coretime
Polkadot: остановка ниже $4,5 после запуска Agile Coretime
Polkadot (DOT) не удерживает $4,5 даже после запуска Agile Coretime. Бычьи ограничения, недостаточное использование улучшений и сопротивление $4,5 вызывают сомнения даже с внедрением Polkadot 2.0. Но Agile Coretime может изменить игру, обеспечивая гибкость и увеличивая масштабируемость. 📉🔒🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть
Взлет токена Celsius CEL: рост на 62%
Взлет токена Celsius CEL: рост на 62%
CEL растет на 62%, RSI указывает на перекупленность, бум интереса к Celsius после реструктуризации и нового горного предприятия. 📈🚀
Просмотреть
Криптовалютный обзор: биткоин и эфириум вниз, целестия вверх
Криптовалютный обзор: биткоин и эфириум вниз, целестия вверх
📰 Криптовалюты сегодня борются: Биткоин снижается, Эфириум на грани поддержки, а Целестия выросла на 17.31%. Следите за обновлениями! #криптовалюты 💰📉🚀
Просмотреть
Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Курс XRP борется за поддержку. Цены ниже $0.5920, но должны подняться выше $0.600 для роста. Поддержка на $0.5825. Сопротивление на $0.5920 и $0.600. 📉📈 #XRP #крипта
Просмотреть