Торгівельна активність SHIB зросла, але ціна залишається стабільною

Торгівельна активність SHIB зросла, але ціна залишається стабільною

1.8 Трільйона Шиба Іну (SHIB) за 24 години: Що відбувається?

Майже 2 трільйони токенів Шиба Іну були переміщені за останні 24 години, але це не так багато, як здається. Згідно з показниками IntoTheBlock, обсяг SHIB, переведений більшими китами за останні 24 години, майже не дотягує до середньосередньовічного показника минулого тижня, що досить пояснюється, враховуючи погану віддачу Шиба Іну на ринку протягом останніх 24 годин.

Обсяг торгів китів все ще знаходиться в межах нормальних показників. Остання ринкова віддача SHIB була не дуже великою, що відповідає загальній тенденції ринку.

Альткойни, такі як SHIB відчувають удар унаслідок спаду цін на Bitcoin та Ethereum. Погана віддача SHIB вызвана кількома факторами. По-перше, настрій на криптовалютному ринку став негативним після корекції Ethereum. Інвестори уникають ризикованих активів, таких як Шиба Іну на користь більш надійних або активів поза криптоіндустрією. Ця зміна відображається в торгових паттернах, де, незважаючи на великий обсяг торгів, ціна SHIB залишається в основному незмінною.

Крім того, метрики мережі SHIB також не дають позитивного зображення. Як кількість активних адрес та кількість новостворених адрес зменшується. Тому що менше нових інвесторів приєднуються до ринку, і тримачі не такі активні, як раніше, це свідчить про менший інтерес до SHIB.

Щодо технічного стану SHIB, вищий момент було обмеженою, а 50-денний рухливий середній виконує функцію підтримки в даний момент. Проте, 200-денний рухливий середній також пропонує міцну фундаментальну підтримку, що може стабілізувати ціни в найближчій перспективі.

Аналіз обсягу показує, що торгівельна активність різко зросла, особливо внаслідок недавнього спаду цін. Це може ще більше тиснути ціну SHIB вниз, оскільки це свідчить про більший рівень активності від продавців. RSI все ще нейтральний, але схиляється до перепроданої ситуації, якщо він продовжує рухатися в цьому напрямку, постійно коливаючись навколо 49.

Polkadot: остановка ниже $4,5 после запуска Agile Coretime
Polkadot: остановка ниже $4,5 после запуска Agile Coretime
Polkadot (DOT) не удерживает $4,5 даже после запуска Agile Coretime. Бычьи ограничения, недостаточное использование улучшений и сопротивление $4,5 вызывают сомнения даже с внедрением Polkadot 2.0. Но Agile Coretime может изменить игру, обеспечивая гибкость и увеличивая масштабируемость. 📉🔒🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть
Взлет токена Celsius CEL: рост на 62%
Взлет токена Celsius CEL: рост на 62%
CEL растет на 62%, RSI указывает на перекупленность, бум интереса к Celsius после реструктуризации и нового горного предприятия. 📈🚀
Просмотреть
Криптовалютный обзор: биткоин и эфириум вниз, целестия вверх
Криптовалютный обзор: биткоин и эфириум вниз, целестия вверх
📰 Криптовалюты сегодня борются: Биткоин снижается, Эфириум на грани поддержки, а Целестия выросла на 17.31%. Следите за обновлениями! #криптовалюты 💰📉🚀
Просмотреть
Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Курс XRP борется за поддержку. Цены ниже $0.5920, но должны подняться выше $0.600 для роста. Поддержка на $0.5825. Сопротивление на $0.5920 и $0.600. 📉📈 #XRP #крипта
Просмотреть