Chainlink готується на зростання на 300% проти Bitcoin

Chainlink готується на зростання на 300% проти Bitcoin

Chainlink ще далеко не завершився: аналітик передбачає зростання на 300% проти Bitcoin

Криптоаналітик відзначив найбільшу в умовах волатильності ринку стійкість Chainlink, передбачаючи, що криптовалюта готується до свідчення зростання на 300% проти Bitcoin, найбільшої криптовалюти в світі. Chainlink готується на зростання на 300% проти Bitcoin

Chainlink, децентралізована блокчейн-мережа оракулів, останнім часом набирає популярність, підкріплена інноваційними розробками в межах своєї екосистеми. Популярний криптоаналітик Майкл ван де Поппе висловив оптимізм стосовно внутрішнього токена Chainlink, LINK, передбачаючи значну бикову ралі для криптовалюти.

Поділяючи діаграму цін руху Chainlink (LINK) / Bitcoin (BTC) з 2021 по 2025 рік, Поппе прогнозує в колисці X (раніше Twitter), що LINK націлен на експоненційне зростання від 150% до 300% проти BTC.

На момент написання ціни Bitcoin торгувалися на рівні $67,623, за даними CoinMarketCap. Криптовалюта впала нижче ключових рівнів підтримки близько $70,000 і відображає незначне зниження на 1,05% за останні 24 години.

Поппе заявив, що не буде здивований, якщо Chainlink досягне цього психологічного рівня ціни, підкресливши свою віру в фундаментальні показники ціни криптовалюти та її майбутній потенціал порівняно з Bitcoin. У аналізі діаграми криптоаналітик вказав на критичний рівень опори для LINK / BTC близько $0.000448, вказавши, що ця точка може викликати міцні вибухи вгору для Chainlink.

У попередньому повідомленні Поппе визначив наступну зону опори Chainlink на рівні $21, передбачаючи, що криптовалюта може побачити торгівлю своєю ціною між $25 та $30 в найближчі місяці. Для цього статися, пояснив криптоаналітик, Chainlink повинен установити вищий мінімум на щотижневому часовому рамці.

Оптимістичний погляд на Chainlink приходить після того, як блокчейн-платформа ініціювала кілька стратегічних партнерств. Chainlink співпрацював з Circle, компанією для пірингового платежів, для розширення розробників токенів USDC та Euro Coin (EURC). Крім того, блокчейн-платформа недавно поєдналася з SWIFT, міжбанківською системою електронних листів, для прискорення прийняття технології розподіленого реєстру (DLT).

Ці інноваційні розробки можуть служити катализатором для потенційного зростання цін на криптовалюту, підтримуваного покращеною корисністю мережі та збільшенням прийняття нових користувачів. Оновлення ціни LINK

У контексті ширших умов ринку Chainlink веде себе краще, ніж очікувалося, переживаючи постійне зростання цін з початку року. Протягом останнього місяця Chainlink зріс на 45,01%, підкреслюючи зростаючий попит на криптовалюту та інтерес інвесторів.

Дані CoinMarketCap також показують, що Chainlink підскочив на 3,32% за останні 24 години і на 7,79% за останній тиждень. Цю бичувальну продуктивність можна вважати наслідком низки розвиткових ініціатив у її екосистемі разом із недавнім схваленням Spot Ethereum ETFs Комісією з цінних паперів і бірж США (SEC).

На момент написання ціна Chainlink торгувалася по $18,53, відображаючи збільшення на 14,86% в її денному торговому обсязі.

Зображення створено з Dall.E, діаграма з Tradingview.com

Polkadot: остановка ниже $4,5 после запуска Agile Coretime
Polkadot: остановка ниже $4,5 после запуска Agile Coretime
Polkadot (DOT) не удерживает $4,5 даже после запуска Agile Coretime. Бычьи ограничения, недостаточное использование улучшений и сопротивление $4,5 вызывают сомнения даже с внедрением Polkadot 2.0. Но Agile Coretime может изменить игру, обеспечивая гибкость и увеличивая масштабируемость. 📉🔒🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть
Взлет токена Celsius CEL: рост на 62%
Взлет токена Celsius CEL: рост на 62%
CEL растет на 62%, RSI указывает на перекупленность, бум интереса к Celsius после реструктуризации и нового горного предприятия. 📈🚀
Просмотреть
Криптовалютный обзор: биткоин и эфириум вниз, целестия вверх
Криптовалютный обзор: биткоин и эфириум вниз, целестия вверх
📰 Криптовалюты сегодня борются: Биткоин снижается, Эфириум на грани поддержки, а Целестия выросла на 17.31%. Следите за обновлениями! #криптовалюты 💰📉🚀
Просмотреть
Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Прогноз цены XRP: выше $0.5920 или ниже?
Курс XRP борется за поддержку. Цены ниже $0.5920, но должны подняться выше $0.600 для роста. Поддержка на $0.5825. Сопротивление на $0.5920 и $0.600. 📉📈 #XRP #крипта
Просмотреть