Криптовалюти: прогнози на червень, Chainlink, NEAR Protocol, RECQ

Криптовалюти: прогнози на червень, Chainlink, NEAR Protocol, RECQ

Ось найбільші криптовалютні можливості у червні

  • Chainlink (LINK) піднявся на 7% за тиждень, і експерти вважають, що йде ще більший зростання.
  • NEAR Protocol (NEAR) втратив 1% за тиждень, але експерти передбачають відродження до червня.
  • RECQ від Rebel Satoshi готується до подальшого зростання після стрибка на 120%.

Топ альткоїни почали коригуватися після сповільнення останнього ралі. В результаті інвестори шукають високопотенційні токени в очікуванні наступного бичачого ринку криптовалют. Крім того, експерти вважають, що Chainlink (LINK), NEAR Protocol (NEAR) та токен Rebel Satoshi Arcade (RECQ) забезпечать масштабні прибутки у червні.

Давайте обговоримо, чому експерти очікують підйому цін на Chainlink, NEAR Protocol та RECQ! Chainlink зростає на 7% за тиждень: Чи буде ще зростання?

NEAR Protocol знову лідирує під час нового та сповненого захоплення ралі. В результаті інвестори шукають високопотенційні токени в очікуванні наступного бичачого ринку криптовалют. Крім того, експерти вважають, що Chainlink (LINK), NEAR Protocol (NEAR) та токен Rebel Satoshi Arcade (RECQ) забезпечать масштабні прибутки у червні.

Давайте обговоримо, чому експерти очікують підйому цін на Chainlink, NEAR Protocol та RECQ! Chainlink зростає на 7% за тиждень: Чи буде ще зростання?

Chainlink виступив добре протягом останніх семи днів. 21 травня LINK уходив за $16,82. Після днів реєстрації маргінальних рухів цін LINK отримав тягу 24 травня. Цей стрибок стався після того, як Seamless Protocol інтегрував цінові подачі Chainlink на Base для розрахунку коефіцієнтів забезпечення для своїх онлайн-ринків.

У інших новинах, послуги Chainlink на тестнеті Polygon Mumbai перейшли на тестнет Amoy 27 травня. Ця новина дозволила LINK торгуватися так високо, як $18,80 28 травня, перш ніж стабілізуватися приблизно на $18,14. Незважаючи на відступ, ця ціна означає, що LINK зріс на 7,85% за тиждень.

Більше того, експерти передбачають, що LINK продовжить зростати, щоб досягти $20,88 до кінця червня. Ця прогноз робить LINK однією з найкращих криптовалют для покупки на ринку криптовалют. Експерти базують цю прогноз на тому, що LINK отримує більшу адаптацію, оскільки розробники Polygon приймають тестнет Amoy.

NEAR Protocol Скорочується на 1% за тиждень: Що буде далі?

NEAR Protocol виступив погано протягом останніх семи днів. 21 травня LINK коливався навколо $8,04. Після днів насильницьких коливань цін NEAR набрав підтримку 26 травня після того, як NEAR Protocol оголосила, що її мережа майже перевищила $200 млн кількістью емітованих власних USDC.

Ці позитивні новини привернули трейдерів до NEAR Protocol, піднімаючи ціну NEAR до $8,35 цього ж дня. Однак екстаз про цю новину згас, і NEAR почав коригувати вниз. До 28 травня NEAR стабілізувався приблизно на $7,89. Цей рух цін означає, що NEAR втратив 1,87% за тиждень.

Незважаючи на цю слабку вчинок, експерти прогнозують, що NEAR перерве шлях і зросте до $9,53 до кінця червня. Ця прогноз робить NEAR Protocol однією з найкращих криптовалют, які можна купити зараз. Експерти базують цю прогноз на тому, що NEAR приверне більше інвесторів, оскільки кількість випущених USDC NEAR Protocol зростає.

RECQ має на меті очолити наступний бичачий ринок після зростання на 120%

Rebel Satoshi, новий мем-токен, який прагне розібратися в криптоіндустрії, вводячи більше децентралізації, швидко здобуває великі популярності. Інвестори збігаються до Rebel Satoshi Arcade (RECQ) через його унікальне завдання та двохтокенову екосистему, яка включає майданчик для NFT, аркаду та програму `stake-to-earn`.

Ключами для відкриття цих можливостей є токени Rebel Satoshi RBLZ та RECQ. RBLZ - це токен управління та членства Rebel Satoshi, який також стає варіантом для довгострокових інвестицій. З травня RBLZ запустився на чотирьох біржах після генерації 150% під час його публічного предпродажу.

З іншого боку, RECQ є базовою валютою Rebel Satoshi. Таким чином, RECQ підкріплює всі трансакції та взаємодії в екосистемі Rebel Satoshi. Rebel Satoshi Arcade (RECQ) знаходиться на другому етапі свого предпродажу, а одиниця ціни токена становить $0.0044. До цього часу $RECQ підвищився на 120% та 19% від цін раунду Early Bird та Етап 1 відповідно.

Інвестори, які приєднуються до другого етапу предпродажу RECQ, насолоджуватимуться ROI в 25%, коли почнеться Етап 3 за $0.0055. Більше того, цей ROI збільшиться до 184%, коли RECQ зросте до своєї вартості запуску $0.0125. Ці великі повернення пояснюють, чому експерти вважають RECQ одним з найкращих мем-токенів для покупки на наступному бичачому ринку криптовалют.

Для отримання останніх оновлень та додаткової інформації, обов`язково відвідайте офіційний веб-сайт Rebel Satoshi або зв`яжіться з Rebel Red через Telegram.

Математическое обоснование роста XRP до $20-30
Математическое обоснование роста XRP до $20-30
🚀 Топ-аналитик обосновывает цену XRP в $20-30. Консолидация за 7 лет - база для роста. Рынок готов к параболическому движению. ETH и XRP капитализации соответствуют целям. XRP готов к выходу из фазы - $10 возможен. 🌟
Просмотреть
Цена SOL готовится к новому росту
Цена SOL готовится к новому росту
Цена SOL стабильно растет, удерживая зону поддержки $140. Преодоление сопротивления $152 откроет путь к новым высотам. Технические индикаторы указывают на бычий импульс. 🚀📈 #SOL #криптовалюта
Просмотреть
Polkadot: остановка ниже $4,5 после запуска Agile Coretime
Polkadot: остановка ниже $4,5 после запуска Agile Coretime
Polkadot (DOT) не удерживает $4,5 даже после запуска Agile Coretime. Бычьи ограничения, недостаточное использование улучшений и сопротивление $4,5 вызывают сомнения даже с внедрением Polkadot 2.0. Но Agile Coretime может изменить игру, обеспечивая гибкость и увеличивая масштабируемость. 📉🔒🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть
Взлет токена Celsius CEL: рост на 62%
Взлет токена Celsius CEL: рост на 62%
CEL растет на 62%, RSI указывает на перекупленность, бум интереса к Celsius после реструктуризации и нового горного предприятия. 📈🚀
Просмотреть